Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Uluborlu İlçesinde; Esnafları Ziyaret Etti

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Uluborlu İlçesinde; Esnafları Ziyaret Etti

ISPARTA 26.05.2021 16:25:00 0
İYİ Parti Lideri Meral Akşener Uluborlu İlçesinde; 
Esnafları 
Ziyaret 
Etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün geldiği Isparta’da Uluborlu ilçesinde esnafları ziyaret etti, Eğirdir ilçesinde ise merhum İl Başkanı Mustafa Şimşek’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 
Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın başta olmak üzere partinin üst düzey bir çok isminin de katıldığı ziyarette Akşener’e Isparta ziyaretinde partinin Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İYİ Parti İl Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve yönetimi ile gittiği ilçelerin başkan ve yönetimleri eşlik etti.
ULUBORLU’DA ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Genel Başkan Akşener, esnaf ziyaretlerinde büyük ilgi gördü. Akşener; “Görülüyor ve anlaşılıyor ki İYİ'ler ve Cesurlar Hareketi, bir halk hateketine dönüştü. İYİ Parti'nin kadroları da milletin umudu haline dönüştü. Bu gerçeği, vatandaşın ilgisinden, coşkusundan ve sevgisinden görmek mümkün. Bugün Uluborlu ilçemizdeyiz ve partimize gösterilen sevgi ve teveccühten çok mutluyuz. Bu ilgilerinden dolayı değerli Ispartalılara teşekkür ediyoruz. Açık hava olsa da salgınla ilgili kurallara lütfen uyalım. Bugün Isparta’da gördüğümüz tablo, millet bizi çağırıyor sözü sadece bir slogan olmadığını açık ve net bir şekilde ortaya çıkarmıştır” dedi.
 İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER'İN ULUBORLU ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER: 



Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °