Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ Parti Isparta Teşkilatı’ndan; Başkanına Veda

İYİ Parti Isparta Teşkilatı’ndan; Başkanına Veda

ISPARTA 20.05.2021 13:07:00 0
İYİ Parti Isparta Teşkilatı’ndan; 
Başkanına 
Veda
Bir süre önce Koronavirüse yakalanan ve dün tedavi gördüğü SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde vefat eden İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek’e bugün partisinin önünde yapılan törenle parti teşkilatı veda etti.
 
15 Nisan 2021 tarihinde yaptırdığı Covid – 19 testi pozitif çıkan İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, evinde karantina altında iken rahatsızlığı artınca 22 Nisan 2021 tarihinde Hastaneye kaldırıldı. SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan Başkan Şimşek, yaklaşık bir hafta önce ise tedavi gördüğü hastanede durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınmıştı. Başkan Şimşek, bugün öğleden sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.
PARTİ BİNASI
ÖNÜNDE VEDA TÖRENİ
Merhum İl Başkanı Mustafa Şimşek’in dün açıklanan cenaze programı çerçevesinde; Merhum il Başkanı Şimşek’in cenazesi bugün saat 11.00’de İYİ Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının bulunduğu 113. Cadde üzerindeki Parti merkezi önüne getirildi. Burada düzenlenen veda ve helalleşme törenine; Partinin Grup Başkanvekili Dursun Musavat Dervişoğlu, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İl Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
Parti önündeki törende ilk olarak helallik alındı ve dua edildi. Burada yapılan konuşmaların ardından tören sona erdi.
EĞİRDİR BEDRE’DE SON
YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Parti önündeki törenin ardından, Eğirdir Bedre’ye götürülen Şimşek’in naaşı, burada Bedre Köyü Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bedre Köyü Kabristanlığında toprağa verildi.
 

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °