Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan; Şehit Özdamar İçin Başsağlığı Mesajı

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan; Şehit Özdamar İçin Başsağlığı Mesajı

ISPARTA 15.05.2021 13:20:00 0
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan; 
Şehit Özdamar
İçin Başsağlığı
Mesajı
İYİ Parti Isparta Milletvekili Cesur, Şehit Uzman Çavuş Yasin Can Özdamar için milletimize başsağlığı dilerken; birlik, beraberlik ve kararlılık mesajı verdi.
 
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Şehit Uzman Çavuş Yasin Can Özdamar için başsağlığı dilerken, teröre lanet okudu. Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü PKK ile güvenlik güçlerimiz arasında çıkan çatışmada yaralanan Mehmetçiklerden biri de Isparta’nın Gelendost ilçesine bağlı Çaltı Köyü’nden Uzman Çavuş Yasin Can Özdamar’dı. Cesur, yaptığı açıklamada, “Isparta’mızın Gelendostu’nda acımız büyük. Şehidimizin baba ocağı, Çaltı Köyü’ne düşen ateş yüreklerimizi dağlıyor.
Gelendost’umuzun güzel evladı Uzman Çavuş Yasin Can Özdamar’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı dilerim.” dedi. BUNLARI BERABER AŞACAK, HER
DEFASINDA DAHA DA KENETLENECEĞİZ “
Türkiye Cumhuriyeti, yıllardır bir terör belası ile karşı karşıyadır. Bunları hep beraber aşacağız. Bugün şehit ateşi Isparta’mıza, Gelendost’umuza düştü, açımız büyük. Bu acı terör bitmeden, terör örgütleri ve onu destekleyenler cezasını çekmeden de hafiflemez. Bunun tek yolu da millet olarak terörün karşısında tek vücut olmak, her defasında daha da kenetlenmektir. Bizim bunu başaracağımıza inancım tamdır. Şehidimizin acısı, milletimizin yüreğine inen büyük bir acıdır ancak milletimiz, kahraman askerimiz ve güvenlik güçlerimizle beraber bunları aşacak ve ülkeyi bölmek isteyenlere, yıllardır türlü caniliklere kalkışan bu hainlere gereken hesabı soracaktır. Sormalıdır.”
AĞLIYORUZ AMA ARTIK CANİLERDEN
HESAP SORMA GÜNÜ GELMELİDİR
“Millet olarak ağlıyoruz evet. Tabi ağlarız. Onlar bizim kahramanlarımız. Bu ülkeye canlarını vermiş kahramanlar onlar. Kahraman şehitlerimize şükran ve minnet borcumuz var.” “Şehitlerimizi bağrımıza basıyoruz. Acımızı içimizde taşıyoruz ve biliyoruz ki; şehitlik en yüksek mertebedir, bununla kendimizi durdurabiliyoruz ve kendimize-milletimize-devletimize güveniyoruz. Ancak diyoruz ki bunu yapanlardan hesap sorma günü artık gelmelidir.” AİLELERİMİZE ARTIK ACILI
HABERLER ULAŞSIN İSTEMİYORUZ
“Milletimizin sabredecek hali kalmamıştır. Biran evvel memleketin her gün cenaze kaldırmaktan da kurtulması lazımdır. Buna sebep olanlardan bunun hesabı sorulmalıdır. Milletimiz bunalmıştır, sıkılmıştır. Ailelere artık acılı haberler ulaşsın istemiyoruz, biran evvel bitmesini istiyoruz milletçe! GEREKİRSE HEPİMİZ
VATAN İÇİN CAN VERECEĞİZ
“Ve biz diyoruz ki; “Hiç kimse Türkiye’nin bölünebileceğini aklından geçirmesin. Bunu kim aklına koyarsa ağır bedel öder. Kalleş PKK’ya ve teröre son vereceğiz. Gerekirse hepimiz vatan için can vereceğiz. Ve söz veriyoruz; Türkiye yücelmeye devam edecektir ve bizden sonraki nesillere de bir bütün olarak teslim edilecektir.”
BU MİLLET YARASINI HEP SARDIĞI GİBİ SARAR,
BİR VE BÜTÜN OLARAK SONSUZA KADAR YAŞAR
“Ülkemizin geleceği hakkında kimse şüpheye kapılmasın. Kimse maceranın peşinden gitmesin. Bu kanları akıtanlara andolsun ki; bu millet yarasını hep sardığı gibi sarar. Bu bayrak göklerde hep sallandığı gibi ebediyen dalgalanır ve bu vatan hepimizin tek karışı için dahi uğruna vereceği canlarla, bebek katillerinden hesabını hep sorduğu gibi sorar; bir ve bütün olarak da sonsuza kadar yaşar."
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °