Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan; Miraç Kandili Mesajı

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan; Miraç Kandili Mesajı

ISPARTA 28.02.2022 07:41:00 0
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan; 
Miraç 
Kandili 
Mesajı
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Miraç Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Milletvekili Cesur mesajında; “Manevi duygularımızı daha derinden hissettiğimiz, Üç Aylar içerisinde özel bir yeri olan Miraç Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz.
 
Bu Mübarek gecede Yüce Allah'tan başta milletimizi, İslam Alemi'ni ve tüm insanlığı hastalıklardan, savaşlardan, acılardan ve yoksulluktan korumasını diliyorum.
 
Koronavirüs salgını da hala devam ederken, ekonomik sıkıntıların hayatlarımızda daha fazla etkisini gösterdiği şu günlerde, Ukrayna’da çıkan savaş hepimizi derinden üzdü.
 
İnsanlık olarak, yaşadığımız dünya sorunlarına karşı verdiğimiz mücadeleden muzaffer çıktığımız günleri bizlere en kısa zamanda göstermesini tüm kalbimle Yüce Allah’tan diliyorum.
 
Rabbim bu mücadelede hayatlarını ortaya koyarak bizler için canla başla çalışan sağlık çalışanlarımızı korusun. Onlara yardımcı olmak, kendimizi ve çevremizi sağlıklı tutmak adına tedbiri elden bırakmamalıyız. Salgında yakınlarını kaybetmiş vatandaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum.
 
Allah, işini kaybeden vatandaşlarımıza, dükkanını kapatan esnafımıza, gelir dağılımındaki dengesizlik ve malum ekonomik sıkıntılarla mücadele eden, temel ihtiyaçlarına dahi yetişemeyen vatandaşlarımızı yokluktan korusun ve kimseye muhtaç etmesin. Bu süreçte, yokluk ve yoksulluğa karşı herkes gücü yettiğince, elimizden geldiğince birbirimize destek olmalıyız.
 
Bu mübarek günlerde Ukrayna’da yaşanan insanlık dramının bir an önce son bulmasını, daha fazla sivilin hayatını kaybetmemesini, Ukrayna’da mahsur kalmış ve Miraç Kandili’ni savaşın gölgesinde geçirecek tüm vatandaşlarımızın sağ salim ülkemize getirilebilmesini önemsiyor ve diliyorum.
 
Savaş gerçeği bir kez daha ülke savunmasının önemini ve hayatlarını bizim için feda etmeye hazır askerlerimizin ve güvenlik güçlerimizin taşıdığı sorumluluğun büyüklüğünü bizlere gösterdi. Vatanı için canını ortaya koymuş tüm gazilerimizi minnetle, Görev başında hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi Rahmetle anıyorum.
 
Bu mübarek gecede kılınan namazların, edilen duaların kabul olması umuduyla, tüm hemşerilerimin, Isparta’da yaşayan vatandaşlarımızın, Milletimizin ve İslam Aleminin Miraç Kandili’ni kutluyor; memleketimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °