Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Büyük Kabaca’da; Vatandaşlarla Buluştu

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Büyük Kabaca’da; Vatandaşlarla Buluştu

ISPARTA 22.08.2021 16:20:00 0
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Büyük Kabaca’da; 
Vatandaşlarla
Buluştu
Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, ilçe ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Cesur ve beraberindeki İYİ Parti heyeti, Uluborlu ziyaretlerinin ardından Senirkent ilçesini ziyaret etti.
 
İlçe merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Milletvekili Cesur, Senirkent’te İYİ Parti teşkilatı ile yaptığı toplantının ardından esnafı dolaşarak sorunlarını dinledi ve Senirkentli vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı buldu. İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İlçe ziyaretinin ardından Büyükkabaca’ya gitti.
 
Milletvekili Cesur, Büyükkabaca esnafını ziyaretin ardından vatandaşlarla buluştu, Cesur, Büyükkabacalıların sorunları dinledi ve Meclis’e taşımak üzere notlar aldı. Büyükkabacalı bir vatandaş, gübre ve benzin fiyatlarındaki artıştan şikayet etti. Ekonomi politikaları üzerinden hükümeti eleştiren Milletvekili Cesur, “Vatandaşlarımıza aktarılması gereken paralar verilmedi. Ama Somali’ye hibe olarak verilecek paramız var. Çiftçiye kanuna göre verilmesi gerekli GSMH’nin yüzde 1’i senelerdir verilmedi.
 
Yüzde 0.40-0.60 arasında veriliyor. Pandemiye rağmen ve kötü ekonomi yönetimi ile artan girdilere rağmen verilmedi hakkı olan para. Bizim amacımız bu nedenle iktidar olmak ve sorunu kökünden çözmek. Bizim şu anda partimizin kadroları ve komisyonları da buna yönelik çalışıyor, yarın iktidara gelince Büyükkabaca halkının ne sorunu var hazır olmalıyız. Nasıl Türkiye’nin bu zengin kaynakları israfa ve şatafata değil de vatandaşa aktarılacak, bunun için planlar yapıyor, çözümler hazırlıyoruz.” dedi. “Türkiye’nin birliği beraberliğinin her şeyin üstünde olduğunu söyleyen Cesur, bugüne bakıp kararıp kalmayın diye geldim. Bugün yanınızdayız, ne lazımsa bana düşen yapmaya geldim. Büyükkabaca bizim için çok önemli.
 
Siz de geleceğin iyi olacağına inanın. Birlikte her sorunu çözecek gücümüz var Türk Milleti olarak. Birbirimize güvenelim, Atatürk’ün Cumhuriyetine bağlı kalalım, geleceğimize güvenelim. Büyükkabacalılar hem Büyükkabaca tutkunudur hem de Türkiye Cumhuriyeti iyi vatandaşlarıdır. Bizim de güvencemizdir yarınlar için. Buraya sık geleceğim, önümüzdeki günlerde il başkanımızla, İlçe başkanımızla yeniden geleceğiz.” dedi. Büyükkabaca’da ziyaretlerini tamamlayan İYİ Partili Cesur, Senirkent’in diğer köylerini ziyaret etmek üzere Büyükkabaca’dan ayrıldı.
 

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °