Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Yıldız’dan; Medya32’ye Ziyaret

İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Yıldız’dan; Medya32’ye Ziyaret

ISPARTA 13.12.2021 14:44:00 0
İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Yıldız’dan; 
Medya32’ye
Ziyaret
İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Medya32 İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’i ziyaret etti. Merkez İlçe Başkanı Yıldız, Isparta’da habercilik konusunda verdiği hizmetlerden dolayı Özler’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
Bugün saat 14.00’te gerçekleştirilen ziyarette İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız’a Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Tokay, İbrahim Ertunç ve Sefa Çelik de eşlik ettiler.
YILDIZ; “ISPARTA HALKININ BİLGİLENDİRİLMESİ
NOKTASINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENİYORSUNUZ”
Gerçekleştirilen ziyarette yaptığı konuşmada basının önemine değinen İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız; “Basın bir toplum için son derece önemli bir unsur. Zira, gazeteler, televizyonlar ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte hizmet vermeye başlayan İnternet Siteleri bu noktada son derece önemli bir misyonu üstleniyorlar. Isparta halkı, şehirde olup bitenleri sizlerin sayesinde öğreniyor. Biz de İYİ Parti olarak yaptığımız siyasi çalışmaları, toplantıları ve propagandaları kamuoyuna duyurabilmek için sizlerden yani basınımızdan çok destek alıyoruz. Bu konuda medya32’nin bizim haberlerimizi yayınlama konusunda ayrıca bir desteği var. Bundan dolayı da size teşekkürlerimi sunuyorum.
ÖZLER; “NAZİK ZİYARETİNİZDEN
DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve yönetiminin kendisine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Medya32 İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler de konuşmasında; “Yıldız Başkanım ve yönetim kurulu üyeleri, biz gazeteci olarak sürekli sizi ziyaret edip haber alıyor ve çayınızı içiyorduk. Şimdi de siz bizi ziyaret ediyorsunuz. Bu ziyaretiniz bizi son derece mutlu etti. Bu nazik ziyaretinizden dolayı size teşekkür ediyorum” dedi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °