Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız’dan; Ispartaspor’a Başarı Dileği

İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız’dan; Ispartaspor’a Başarı Dileği

ISPARTA 11.05.2021 14:27:00 0
İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız’dan; 
Ispartaspor’a 
Başarı 
Dileği
İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, 3. Lig 3. Grup Play – Off ikinci maçında deplasmanda İçel İdmanyurduspor ile 2 – 2 berabere kalarak adını yarı finale yazdıran Ispartaspor’un başarısından büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Şehrimizin tek profesyonel takımı olan Ispartaspor’umuza Cumartesi günü Erokspor ile yapacağı yarı final maçında başarılar diliyorum” dedi.
 
BAŞKAN YILDIZ’DAN
ISPARTASPOR’A TEBRİK
VE BAŞARI DİLEĞİ
2020 – 2021 Futbol Sezonunda 3. Lig 3. Grupta Isparta’ya temsil eden Ispartaspor, ligi 50 puanla 4. Sırada tamamlayarak Play – Off grubunda oynamaya hak kazandı. Yeşil – Pembeli ekip, Play – Off çeyrek finalinde karşılaştığı İçel İdmanyurduspor ile Isparta’da 0 – 0, Mersin’de ise 2 – 2 berabere kalarak Play – Off’ta yarı finale yükselmeyi başardı.
Ispartaspor’un Play – Off’ta ilk turu geçmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Şehrimizin güzide takımı Ispartaspor, müthiş performansıyla rakibini geçerek adını yarı finale yazdırmıştır. Takımımızı bu başarısından dolayı yönetiminden, teknik direktörüne, futbolcusundan taraftarına kadar tüm camiayı tebrik ediyor ve Cumartesi günü Esenler Erokspor ile oynayacağı yarı final maçında başarılar diliyorum” dedi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °