Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek; Son Yolculuğuna Uğurlandı

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek; Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 20.05.2021 16:25:00 0
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek;
Son 
Yolculuğuna 
Uğurlandı
Bir süredir Koronavirüs tedavisi gören ve dün vefat eden İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek, bugün memleketi Eğirdir’in Bedre Köyünde son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.
 
16 Nisan’da Covid – 19 pozitif çıkan ve o günden bu yana Koronavirüs tedavisi gören İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek dün vefat etti. Merhum Şimşek, bugün doğum yeri olan Eğirdir ilçesine bağlı Bedre Köyü Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Köy Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı. Gerek cenaze namazında gerekse defin sırasında Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde katılımcılar maskelerini takarak ‘Sosyal Mesafe’ye uyarak hareket ettiler.
CENAZE NAMZINA
YOĞUN KATILIM
Bedre Köyü Mezarlığı Alanında kılınan cenaze namazına; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İYİ Parti’nin üst düzey yetkilileri ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur, eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,  siyasi parti temsilcileri, STK Başkan ve Temsilcileri, Bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
BEDRE MEZARLIĞINDA
TOPRAĞA VERİLDİ
Bugün öğle namazına müteakip gerçekleştirilen cenaze namazının ardından merhum Şimşek’in naaşı omuzlarda defnedileceği Mezarlıktaki yerine götürüldü. Burada okunan duaların ardından toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) olarak, merhuma Allah’tan Rahmet, başta ailesi olmak üzere İYİ Parti camiasına ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °