Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam; Yakın Takipçisi Olacağız

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam; Yakın Takipçisi Olacağız

ISPARTA 7.03.2022 08:43:00 0
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam; 
Yakın
Takipçisi
Olacağız
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Isparta’da elektrik hatlarının yer üstünden yeraltına alınması projesinin Nisan’da başlayıp bu yıl içinde tamamlanacağını açıklamasından memnuniyet duyduklarını belirterek; “Ancak, biz 20 yıldır yapılmamış veya yapılamamış bir projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağına inanmıyoruz. İnşaallah dedikleri gibi olur. Konunun yakından takipçisi olacağız” dedi.
 
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 3 ve 8 Mart tarihlerinde olduğu gibi 3 Mart tarihinde de yaşanan kar yağışının ardında elektrik kesintilerinin yeniden yaşanması üzerine geçtiğimiz gün tekrar Isparta’ya gelmiş ve burada yaptığı açıklamada, Isparta’da elektrik hatlarının yer üstünden yeraltına alınması projesinin Nisan’da başlayıp bu yıl içinde tamamlanacağını açıklamıştı.
BAŞKAN BÜYÜKÇAM; “KONUNU
YAKIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, geçtiğimiz gün Isparta’daki elektrik kesintileri ile ilgili olarak partisinin Milletvekili Aylin Cesur ile birlikte yaptığı basın toplantısında bir konuşma yaptı. Başkan Büyükçam konuşmasında, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Isparta’da elektrik hatlarının yer üstünden yeraltına alınması projesinin Nisan’da başlayıp bu yıl içinde tamamlanacağını açıklamasından memnuniyet duyduklarını belirterek; “Ancak, biz 20 yıldır yapılmamış veya yapılamamış bir projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağına inanmıyoruz. İnşaallah dedikleri gibi olur. Konunun yakından takipçisi olacağız” dedi.
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °