Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan Zabun’a Sert Tepki; Halkın Aklıyla Alay Etmeyin!

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan Zabun’a Sert Tepki; Halkın Aklıyla Alay Etmeyin!

ISPARTA 2.03.2022 08:03:00 0
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan Zabun’a Sert Tepki; 
Halkın Aklıyla 
Alay Etmeyin!
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, Dereboğazı yolunun yıllardır tamamlanamamasına rağmen bunun suçunu muhalefete atan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’a sert tepki göstererek; “Sayın Zabun, özür dilemek yerine muhalefeti suçlayarak adeta halkımızın aklıyla alay etmektedir” dedi.
 
Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un geçtiğimiz gün Kanal32 Televizyonunda yaptığı açıklamalara muhalefetten tepkiler artarak devam ediyor.
BÜYÜKÇAM; “O YOLLARI 20 YILDIR
BİTİREMEYEN SİZLER DEĞİL MİSİNİZ?”
Bu konuda bir tepki de İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan geldi. Başkan Büyükçam, Başkan Zabun’un açıklamalarını hayretler içinde izlediklerini belirterek; “O kadar abartılı konuşmalar yapıyor ki, inanmak mümkün değil. Bu ülkede 20 yıldır iktidarda olan siz değil misiniz? Isparta – Antalya Dereboğazı Yolunu, 25 kilometrelik Isparta – Burdur Dostluk Yolunu ve Isparta – Konya yolunu 20 yıldır bitiremeyen veya bitirmeyen sizler değil misiniz?
“HALKIMIZIN AKLIYLA
ALAY ETMİYİ BIRAKIN”
Hem ülkede 20 yıldır iktidarda olacaksınız, biraz önce bahsettiğim yollar konusunda hiçbir şey yapmayacaksınız ve bu konuda özür dilemeniz gerekirken, akıl tutulması yaşayarak muhalefeti suçlayacaksınız. Bu ancak ve ancak halkın aklıyla alay etmektir. Sayın Zabun, gerçekleri konuşmalı ve halkımızın aklıyla alay etmeyi artık bırakmalıdır” dedi.
“O YOLLARI BİTİRMEK
BİZE NASİP OLACAK”
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, mevcut iktidarın 20 yıldır bitiremediği yolları İYİ Parti iktidarında bitireceklerini sözlerine ekledi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °