Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; Sert Tepki

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; Sert Tepki

ISPARTA 24.08.2021 11:28:00 0
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; 
Sert 
Tepki
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan yumruklu saldırıya sert tepki göstererek; “Sayın Başkanımıza yapılan bu saldırı namertçe ve alçakça bir saldırıdır” dedi.
 
Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir kınama mesajı yayınlayan İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, açıklamasında; “İyi Parti İstanbul İl Başkanı’na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırının müsebbibi  geçmişte söylenen ‘’Bunlar daha iyi günleriniz’’ sözlerinin sahibi olan zihniyettir.. 
 
İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun da tanımıyla ‘’namertçe’’ ve ‘’Alçakça’’ bir saldırı. Yapılan bu saldırı bugün bir başkasına da yapılabilir. Mühim olan bu ortama nasıl geldiğimiz. Şiddet ve korku ortamını hazırlamaya çalışanlar emellerine ulaşamayacaklardır. Bizler her daim barışçıl ve huzurlu bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, daha huzurlu ve daha ‘’İYİ’’ bir toplum için korkmadan çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz” dedi.
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °