Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; Ramazan Bayramı Mesajı

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; Ramazan Bayramı Mesajı

ISPARTA 2.05.2022 08:29:00 0
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; 
Ramazan 
Bayramı
Mesajı
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam,  Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Büyükçam mesajında; “Toplumumuz için büyük anlam taşıyan bayramlar, birlik ve beraberliğimizin simge günlerindendir. Bayramlar toplumsal yaşama hareketlilik getirir, insanlara umut aşılar, dostluk, dirlik ve barış ortamının oluşmasına katkıda bulunur. Bu nedenle bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalı, birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı unutmamalıyız.
 
Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek, bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin ve adaletin etkin kılınması, etik değerlerin tüm toplumu kuşatması için çaba göstermeliyiz.
 
Bugün dünyamızda ekonomik gelişmişlik farklılıkları nedeniyle çok sayıda insanın açlık ve yoksulluk tehdidi altında yaşaması, birçok bölgede masum insanları hedef alan terör olaylarının, savaşların, şiddet içeren hareketlerin sürmesi, evrensel değerlerle çelişmektedir. Küresel nitelik kazanan sorunlara ülkelerin ilgi göstermemesi, dünyamızı yaşanabilir olmaktan çıkarmakta, herkesin gücü oranında söz sahibi olduğu, güçlünün güçsüzü gözetmediği, insanlık onurunu ve kişilik haklarını yok saydığı bir dünyaya gidişi hızlandırmaktadır. Partimizin amacı da evrensel niteliklere uygun, çağdaş ve aydınlık bir Türkiye’nin yoluna ışık tutmaktır.
 
Türk Ulusu binlerce yıllık tarihinde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmuş, tüm tehditlere ve saldırılara karşı ayakta kalmıştır. Ulusumuzu güçlü kılan, kahramanlıklarıyla ve dayanışmasıyla tarihte öne çıkaran işte bu birlik ve beraberlik ruhudur.
İşte tüm bu duygu ve düşünceler içerisinde, Ispartalı hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor; bu bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °