Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; Kurban Bayramı Mesajı

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; Kurban Bayramı Mesajı

ISPARTA 9.07.2022 04:33:00 0
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; 
Kurban 
Bayramı
Mesajı
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
 
Başkan Büyükçam mesajında; “İYİ”lik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar aynı zamanda, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin, aramızdaki bağları geliştirmenin de bir vesilesidir. Milletimizi güçlü kılan zengin medeniyetimizin, geleneğimizin, köklü kültürümüzün ve manevi değerlerimizin bu toprağın insanlarına kazandırdığı dayanışma ruhu ise İYİ Parti olarak bizim en büyük enerji kaynağımızdır. İYİ Parti, bu enerjinin bozulmaması, birlik ve beraberliğimizin zarar görmemesi için durmadan ve yorulmadan çalışmaktadır.
Ülkemizin daha güçlü ve üreten bir ekonomiye kavuşması, demokratikleşmesini tamamlaması, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkması için de İYİ Parti, millet için var gücüyle çalışmaya ve ülkemizin sorunlarına çözüm üretmeye devam edecektir. Yolumuz ve çabamız ülkemizdeki yetişmiş insan gücünü ve genç nüfusu hak ettiği düzeye eriştirmek, ülke kalkınmasına kazandıracağımız bu değerlerle de Türkiye’yi kalkındırmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı'nın, çatışma kültürünün yaygınlaştırılmaya çalışıldığı, kutuplaşmaların arttırıldığı güzel vatanımızda barışa, esenliğe, huzura, değişime, gelişime, büyümeye ve “İYİ”liğe vesile olmasını diliyor; tüm Ispartalı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °