Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; Anneler Günü Mesajı

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; Anneler Günü Mesajı

ISPARTA 8.05.2022 05:30:00 0
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan; 
Anneler 
Günü 
Mesajı
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükçam, Türk milletinin en zor zamanlarında yaşanan nice kahramanlık destanlarında fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatların izi olduğunu söyledi.
 
Başkan Büyükçam mesajında; “Bizleri canından bir parça olarak gören ve hayatını bizim için adayan annelerimiz; hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımalarıdır. Dünyanın en kutsal vazifelerinden biri olan annelik kültürümüz ve inancımızda “cennet annelerin ayağı altındadır” diye yer bulur. Anne, toplumun ve aile kurumunun en önemli unsurudur; çünkü nesilleri yetiştirir.
 
Bu nedenle, geleceğin annelerini yarınlara güçlü bir birey olarak hazırlamak, insan onuruna yakışan bir hayat sürmelerini sağlamak, hayatlarını rahat ve nitelikli sürdürebilmelerini sağlamak, sosyal hayata katılımlarını destekleyebilmek, kısaca onları her alanda layık oldukları konuma getirmek için İYİ Parti olarak her anlamda ve alanda yoğun çaba sarf etmekteyiz.
 
Terör ya da şiddet yüzünden annelerin yüreklerinin yangın yerine dönmediği, evlat acısı yüzünden gözyaşı dökmediği ve güler yüzlü annelerin yaşadığı bir Türkiye'nin inşasına katkı sağlamak partimizin en önemli öncelikleri arasındadır.
 
Anneler günü vesilesiyle tüm annelerimizi en içten duygularımla selamlıyor; bütün annelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor; anne olmasa bile içinde anne şefkati barındıran her kadının anneler gününü kutluyorum; şehit annelerimize de yüce Allah’tan sabır diliyorum” dedi.  
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °