Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam; Allah Milletimizin Yardımcısı Olsun

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam; Allah Milletimizin Yardımcısı Olsun

ISPARTA 3.08.2021 06:42:00 0
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam; 
Allah Milletimizin
Yardımcısı
Olsun
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, gerek Isparta’da gerek ülke genelinde süren yangınlarla mücadele eden, emek veren ve destek olan herkese minnettar olduklarını belirterek; “Allah tüm milletimizin yardımcısı olsun” dedi.
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, açıklamasında; “Sütçüler Çandır bölgemizde başlayan yangına, İYİ Parti Isparta il yöneticileri ilk andan itibaren yardıma koşarak, bölgeye kendi imkânları çerçevesinde gıda, eldiven gibi acil ihtiyaç malzemelerini ulaştırmışlar bunun yanı sıra bölgedeki yangın söndürme faaliyetlerine de doğrudan destek vermişlerdir.
 
Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor süreçte, kısır siyasi tartışmaları bir kenara bırakıp herkesi yangınlarla topyekûn mücadeleye davet ediyoruz. Halkımızdan bu süreçte galeyana getirici (suların zehirlenmesi gibi) resmi olmayan haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz. Fakat bu zor süreçte halkımızın resmi kanallardan en doğru bilgiye ulaşmaya ihtiyacı vardır. Bu nedenle de tüm yönetim mekanizmalarını da bu süreçte, halkımıza her konuda anlık doğru bilgi vermeye davet ediyoruz.
 
Son olarak gerek şehrimizde ve gerekse diğer şehirlerimizde yaşanan yangınlarda canını dişine takarak gece gündüz demeden çalışan tüm ekiplere ve onlara destek olan herkese minnettarız. Allah tüm milletimizin yardımcısı olsun” dedi.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °