Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan kapalı durak siparişini Gökmenoğlu'nun verdiğini zannetmiş!!

İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan, adayları Gökmenoğlu'nun açıklamalarından bihaber!

SİYASET 15.01.2019 09:58:00 0
İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan kapalı durak siparişini Gökmenoğlu
Isparta Belediyesi, şehrin 2 farklı noktasına kapalı durak yerleştirdi. Kapalı duraklar siyasette tartışmaya neden oldu. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, kapalı durak projesini ilk kendisinin olduğunu açıklarken, aynı yönde bir açıklama da AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen'den geldi.
İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan ise kapalı duraklarla ilgili yaptığı açıklamada büyük bir gafa imza attı. Pazar günü gazetecilerle buluşan Gökmenoğlu,"Kapalı otobüs durakları olsun dedik. Birisi klima televizyon koyacağım dedi. Ama onlar çalınır. Bu şehirde her 10 kişiden birisi Suriyeli. O Suriyeliler klima ile televizyonu çalarlar. Müjdeliyorum sayın başkan kapalı durakların siparişini vermiş, geliyormuş.  Ne mutlu. Biz hizmet etmeye başladık" demişti.

İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan, Gökmenoğlu'nun bu açıklamasını kapalı durak siparişini Gökmenoğlu'nun verdiği yönünde anlamış ki, "İYİ Parti Belediye Başkan Adayımız Sayın Gökmen Gökmenoğlu’nun önce İTKM’yi açacağız demesine karşı çıkan, kamu zararının durdurulması bir yana bugüne kadar hiçbir girişimde bulunmayan yöneticiler, bu kez Sayın Gökmenoğlu’ nun kapalı otobüs durak siparişlerimizi verdik haberlerini okuyunca, gece vakti bir operasyonla belli birkaç yere durak getirttiler" şeklinde bir açıklama yaptı. 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °