Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek’in; Cenaze Töreni Programı Belli Oldu

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek’in; Cenaze Töreni Programı Belli Oldu

ISPARTA 19.05.2021 20:27:00 0
İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek’in; 
Cenaze Töreni
Programı Belli
Oldu
Bir süre önce Koronavirüse yakalanan ve bugün tedavi gördüğü SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde vefat eden İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek’in cenaze töreni de belli oldu.
 
15 Nisan 2021 tarihinde yaptırdığı Covid – 19 testi pozitif çıkan İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, evinde karantina altında iken rahatsızlığı artınca 22 Nisan 2021 tarihinde Hastaneye kaldırıldı. SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan Başkan Şimşek, yaklaşık bir hafta önce ise tedavi gördüğü hastanede durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınmıştı. Başkan Şimşek, bugün öğleden sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.
EĞİRDİR BEDRE’DE SON
YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Dede, Başkanı Mustafa Şimşek’in cenaze programı netleştiğini bildirdi.
Dede, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “^Öncelikle değerli İl Başkanımızın vefatı bizi son derece üzmüştür. Kendisine Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesine ve İYİ Parti camiamıza başsağlığı diliyorum. Merhum il Başkanımız Şimşek’in cenazesi yarın saat 11.00’de İYİ Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının bulunduğu 113. Cadde üzerindeki Parti merkezine getirilecek. Burada veda duası yapılarak helallik istenecek. Ardından, Eğirdir Bedre’ye götürülecek olan Şimşek, burada Bedre Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Bedre’de toprağa verilecek” dedi.  

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °