Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ Parti Heyeti Isparta’yı Karış Karış Dolaşıyor

İYİ Parti Heyeti Isparta’yı Karış Karış Dolaşıyor

ISPARTA 6.02.2021 08:52:00 0
İYİ Parti Heyeti 
Isparta’yı Karış 
Karış Dolaşıyor
 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in direktifleri doğrultusunda, Isparta’daki sorunları tespit edip rapor düzenlenmesi için görevlendirilen; Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur ilçeleri karış karış dolaşıyor.
 
KEÇİBORLU İLÇE
BAŞKANLIĞINI
HİZMETE AÇTILAR
İyi Parti Keçiborlu İlçe Binası açılışı Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Denizli Milletvekil Yasin Öztürk ve Isparta Milletvekili Dr.Aylin Cessur’un katılımı ile dün gerçekleştirildi.
ÖZCAN; “BU GÖREVİ LAYIKIYLA
YERİNE GETİRECEĞİZ”
Açılışta konuşan Keçiborlu İlçe Başkanı Yusuf Özcan “Keçiborlu ilçe yönetimi olarak onurlandırdınız. Öyle bir zamanki menfaatlerin her şeyin önüne geçtiği, memleket meselelerinin unutulduğu bu zamanda sizlerin cesareti ve gayreti bizleri umutlandırıyor. Genel Başkanımız Keçiborlu’ya hizmet etme şerefini bana vermiştir. Bu görevi ben ve ekibim lâyıkı ile yerine getireceğiz. Teşrif eden siz milletvekillerim ve misafirlere teşekkür ederim” dedi.
ŞİMŞEK; “KEÇİBORLU’YA 7 DEFA GELDİK”
İl Başkanı Mustafa Şimşek Teşkilat olarak gayretli çalışmalar yaptıklarını, altı ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Keçiborlu’ya yedi defa geldiklerini ve verimli çalışmalara imza atıklarını belirtti.
CESUR; “KEÇİBORLU KAVŞAĞI
SORUNUNA DUYARSIZ KALDILAR”
Isparta Milletvekili Aylin Cesur da Keçiborlu’nun sorunlarını yakından takip ettiklerini ve mecliste sık sık dile getirdiklerini söyledi. Keçiborlu kavşağı sorununu dile getirdiklerini iktidar sahiplerini bu sorunlara duyarsız kaldıklarını belirten Cesur, Lavantanın teşvik kapsamına alınmasını ve kilo başına teşvik verilmesi istediklerini dile getirdi.
ÖZTÜRK; “İYİ PARTİ ISPARTA’DA
BİRİNCİ PARTİ KONUMUNDA”
Daha sonra konuşan Mersin Milletvekili Behiç Çelik ise “Genel Başkanımız Meral Akşener adım adım her yeri geziyor. Esnafla beraber, çiftçiyle beraber, toplumun temel sıkıntıları nedir; diye yerinde bunları gözlemliyor” dedi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °