Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İyi Parti Heyeti İlçelerde: Keçiborlu’yu Ziyaret Ettiler

İyi Parti Heyeti İlçelerde: Keçiborlu’yu Ziyaret Ettiler

ISPARTA 9.02.2021 09:27:00 0
İyi Parti Heyeti İlçelerde: 
Keçiborlu’yu
Ziyaret
Ettiler
İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, İYİ Parti heyetiyle Isparta Merkezdeki temaslarının ardından ilçelere ve köylere hareket etti ve vatandaşlarla buluştular. Aylin Cesur’a, İl Başkanı Mustafa Şimşek’in yanı sıra Parti Yöneticileri ve üyeleri eşlik etti. Heyetteki Mersin Milletvekili Behiç Çelik ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de vatandaşların sorunlarını Aylin Cesur’la birlikte tek tek dinliyor, notlar alıyor.
 
İYİ PARTİ 3 MİLLETVEKİLİ
İLE KEÇİBORLU’DA
Keçiborlu’da partililerle buluşan Aylin Cesur ve İYİ Parti Heyeti, İYİ Parti Keçiborlu İlçe Başkanlığı’nın açılışını birlikte gerçekleştirdiler.
Milletvekili Cesur açılış konuşmasında Keçiborlu İlçe Başkanı Yusuf Özcan’a ve ilçe teşkilatına başarılar diledikten sonra Keçiborlu’nun sorunlarını ele aldı ve meclisteki çalışmalarını Keçiborlular ile paylaştı.
 
“Keçiborlu’nun zengin kaynaklarına ve ulaşım konusundaki avantajlarına rağmen ekonomik zorluklar yaşaması son derece üzücü. Keçiborlu’nun çok daha iyi yaşam koşullarına kavuşması gerekiyor. Bunu yapacak olan devleti yönetenlerdir. Keçiborlu’nun ve köylerinin alt yapı eksikliklerine, sulama sistemlerindeki sorunlarına, lavantanın desteklenmesi konusuna ve daha pek çok konuya dair nerde ne sıkıntı varsa, meclise ve bakanlıklara araştırma ve soru önergeleri verdik; ancak ya cevap alamadık ya da reddedildiler. Biz Keçiborlu’nun sorunlarını her fırsatta dile getirmeye ve bu sorunların çözülmesi için çalışmaya durmadan devam edeceğiz” dedi ve verdiği önergeleri tek tek anlattı. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz, çalışacağız ve yapılmayan ne varsa bugün söyleyeceğiz, yapılmazsa gelip yapacağız. Bunu sizlerle yapacağız, çalışmaya devam.” dedi ve kuruluşundan bugüne kadar ki çalışmalar için tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
 
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk; “Siyaset hiçbir zaman tek başına yapılan bir iş değildir. Doğru ekip ve doğru insanlarla başarı gelir. Küçük ilçeler, illerin dipdiri kılcal damarlarıdır. Bu damarları çalıştırabilmek adına bu görevi üstlenen Keçiborlu İlçe Başkanı Yusuf Özcan’a ve ilçe teşkilatına başarılar diliyorum.” dedi.
 
Mersin Milletvekili Behiç Çelik’in de Partinin hedeflerini anlattığı ve Genel Başkan Meral Akşener’in yolundan Türkiye İYİ oluncaya kadar yürüyeceğiz diyerek ve Aylin Cesur’a çalışkanlığı ve azmi için ayrıca teşekkür ettiği konuşması, İlçe teşkilatına ve İl Teşkilatına verecekleri desteğin devam edeceğini belirtmesi ile son buldu ve kurdele kesimine geçildi.
Açılışın ardından heyet, vatandaşlarla ve esnafla buluştu, Keçiborlu halkının dertlerini ve sorunlarını dinledi. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini tamamlayan İYİ Parti heyeti, ilçe ziyaretlerine devam etmek üzere Keçiborlu’dan ayrıldı.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °