Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den; Ispartalı Kadınlara Mektup

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den; Ispartalı Kadınlara Mektup

ISPARTA 8.03.2021 20:20:00 0
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den; 
Ispartalı 
Kadınlara
Mektup
İYİ Parti Isparta İl Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" konulu basın açıklaması yapıldı.
 
Bugün saat 16.00’da parti binası toplantı salonunda gerçekleştirilen basın açıklamasına İl Başkanı Mustafa Şimşek ve Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız başta olmak üzere partinin kadın yönetici ve üyeleri katıldı.
 
Programda partinin Genel Başkanı Meral Akşener tarafından 81 İl Başkanlığına gönderilen mektup Ispartalı kadınlarla paylaşıldı. Bu doğrultuda, gerçekleştirilen basın açıklamasını İl Başkan Yardımcısı Berrin Dikmen yaptı. Dikmen konuşmasında; “İnsanlığın tüm kazanımlarında öncü rol oynayan, doğuran, koruyan, kollayan, şefkat gösteren, güzellikler meydana getiren tüm dünya kadınlarının ve fedakar Türk kadınlarının Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Ezilen, istismara uğrayan, emeğinin karşılığını alamayan kadınlarımızın haklarına kavuşmaları en öncelikli meselelerimizdendir.
 
Varlığı, kıyafeti, iş hayatına katılımı, tercihleri kirli ağızlarda tartışma konusu olan kadınlarımıza sözümdür: kadınlar kırmızı çizgimizdir. Sınırsız bir pervasızlıkla kadınları sağlıksız zihni problemlerine konu edinenlerle ve onlara bu cahil cesaretini verenlerle mücadelemiz her zeminde devam edecektir. Ne tarihten süzülüp gelen Türk toplumsal hayatındaki kadının merkezi yerinden ne de cumhuriyetimizin kazanımlarından vazgeçmeyeceğiz.
 
Milletimizin geçmişini inşa eden Türk kadınları geleceğimizin huzurlu ve mutlu Türkiye’sini de inşa edecektir” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °