Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın; Bu Zulüm Isparta’ya Reva Görülemez

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın; Bu Zulüm Isparta’ya Reva Görülemez

ISPARTA 12.03.2022 08:44:00 0
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın; 
Bu Zulüm 
Isparta’ya Reva 
Görülemez
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Isparta’da gerek geçen ay gerekse bu ay yağan karın ardından yaşanan elektrik kesintileri konusunda iktidarı sert bir dille eleştirerek; “Isparta halkının günlerce elektriksiz bırakılması resmen bir zulümdür. Bu zulüm Isparta’ya reva görülemez. İşin takipçisi olacağız. İşin peşini bırakmayacağız” dedi.
 
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın önceki gün Isparta’ya gelerek partisinin Isparta Teşkilatı ile buluştu. Önceki gün saat 16.30’da Barida Hotels’de gerçekleştirilen toplantıya; Milletvekili Aylin Cesur, İl Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ile çok sayıda partili katıldı.
AYDIN; “İKTİDARDIN İŞBİLMEZLİĞİ YÜZÜNDEN
ISPARTA HALKI ELEKTRİKSİZ KALDI VE ÜŞÜDÜ”
Toplantı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Isparta’da son ayların bir numaralı gündem maddesi olan ‘Elektrik Kesintileri’ konusunda açıklamalarda bulundu. Aydın konuşmasında; “Öncelikle Isparta’da olmaktan, Isparta teşkilatımızla bir araya gelmekten duyduğum mutluğu dile getirmek istiyorum. Evet, hepinizin malumları olduğu üzere geçtiğimiz ay ve bu ayın başında Isprata’mızda bir kar yağışı yaşandı. Ancak, üzülerek söylemek istiyorum ki, bu kar yağışı iktidarın işbilmezliği, elektrik şirketinin zamanında gerekli yatırımları yapmaması yüzünden Isparta halkımız için bir kaosa ve esarete dönüştü. Halkımız günlerce elektriksiz kaldı. Kombiler elektriksiz çalışmadığı için insanlar üşüdü. Zor günler geçirdi.
“MERAK ETMEYİN GELİYORUZ,
SORUNLARI BİZ ÇÖZECEĞİZ”
Isparta halkı asla bu esarete layık değildir. Isparta halkı asla bu esarete reva görülemez. Ama, sorunun içeriğine baktığımızda mevcut iktidarın bu noktada Isparta halkına sahip çıkmadığını açıkça görüyoruz. Ama, merak etmeyin İYİ Parti olarak yakın zamanda geliyoruz. Isparta halkı artık bu sorunları yaşamayacak.
“KONUNUN
TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Tabiki, Isparta halkımızın yaşadığı bu esaret ve kaosun peşini bırakmayacağız. Bu konuda gerek Isparta teşkilatımız gerekse biz Genel Merkez olarak konunun takipçisiyiz. Halkımıza bu zulmü yaşatanları, bu konuda suçu olanların en ağır cezaları almaları konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.
AYDIN, TEŞKİLAT
MENSUPLARIYLA
BİR ARAYA GELDİ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın, basın toplantısının ardından basına kapalı olarak Teşkilat Toplantısı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda İl Başkanı Hasan Büyükçam’ın Aydın’a Isparta çalışmaları hakkında sunum yaptığı ve bilgilendirmede bulunduğu öğrenildi. 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °