Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İYİ Parti’den Meclise; Su Tasarrufu Önergesi

İYİ Parti’den Meclise; Su Tasarrufu Önergesi

ISPARTA 3.02.2021 07:42:00 0
İYİ Parti’den Meclise; 
Su 
Tasarrufu 
Önergesi
Isparta Belediye Meclisinde, İYİ Parti Grubu tarafından suyun daha tasarruflu kullanılmasını sağlamak amacıyla, su abonelerine suyun az kullanılmasını sağlayan aparat verilmesi için önerge verdi.
 
Belediye Meclisi’nin Şubat ayı ilk toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. 
KARACA; “SUYU TASARRUFLU
KULLANMANIN ÖNEMİ
HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”
Toplantı gündeminin görüşmelerine geçmeden önce söz alan İYİ Parti Grup Sözcüsü Hasan Karaca, bir önergelerinin olduğunu belirterek; “Bilindiği gibi, kuraklık tehlikesi tüm dünyayı ve ülkemizi olduğu gibi ilimizi de olumsuz etkilemektedir. Dolayısıyla, suyun daha tasarruflu bir şekilde kullanılması kaçınılmaz hale gelmektedir.
“TÜM SU ABONELERİNE
ÜCRETSİZ APARAT VERİLSİN”
Bu doğrultuda; şehrimizde suyun daha az ve tasarruflu bir şekilde kullanılması için Belediyemiz tarafından çeşmelere takılan ve suyu daha az kullanılmasını sağlayan aparatın ücretsiz olarak verilmesini arz ve talep ediyoruz” dedi.
OY BİRLİĞİ İLE
GÜNDEME ALINDI
İyi Parti Grubunun vermiş olduğu önergenin gündeme dahil edilmesi konusunun meclisin onayına sunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, oy birliği ile kabulün ardından önergeyi gündeme aldı ve Plan Bütçe Komisyonuna havale etti. Komisyon, Cuma günkü Ocak ayı son toplantısında konu hakkında hazırlayacağı raporu meclise sunması bekleniyor.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °