Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

IYAŞPARK’ta Gelenek Sürüyor… Karneyi Getir Hediyeyi Götür

IYAŞPARK’ta Gelenek Sürüyor… Karneyi Getir Hediyeyi Götür

ISPARTA 21.01.2023 15:39:00 0
IYAŞPARK’ta Gelenek Sürüyor… Karneyi Getir Hediyeyi Götür

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi her yıl yaptığı ve geleneksel hale getirdiği ‘Karneyi getir hediyeyi götür’ kampanyasını bu yılda sürdürdü. Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte karnelerini alan ilköğretim öğrencilerine geleneksel hale gelmiş olan karne hediyesi dağıtma etkinliğini gerçekleştiriyor. 

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Dönemi dün sona erdi ve Isparta’da binlerce öğrenci karnelerini alarak 15 Tatili yani Sömestr tatiline çıktı. 

IYAŞPARK GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR…

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi her yıl yaptığı ve geleneksel hale getirdiği ‘Karneyi getir hediyeyi götür’ kampanyasını bu yılda sürdürdü. Çocuklar karne heyecanı ve sevincini Iyaşpark AVM’de doyasıya yaşıyor. IYAŞPARK AVM Pazarlama ve Operasyon Müdürü Nurgül Çalışkan, her yıl okulların yarıyıl ve yılsonu kapanış dönemlerinde çocukları mutlu eden bu hediye kampanyasını düzenlemekten mutlu olduklarını dile getirdi ve tüm öğrencilerin iyi bir tatil geçirmelerini diledi.

ÇALIŞKAN; “BAŞARI DURUMU 

GÖZETMEKSİZİN HEDİYE VERİYORUZ” 

Nurgül Çalışkan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Çocuklarımız karnelerini aldılar ve bizim her yıl düzenlediğimiz kampanyamızı bildikleri için Iyaşpark AVM’ye geldiler. Bizler, Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi olarak önceki sömestr ve yaz dönemlerinde de böyle kampanyalar düzenleyerek çocukları sevindirmiş ve onların karne mutluluğuna bir mutluluk daha eklemiştik. Ayın şekilde bu dönem sonu da çocuklarımıza karne hediyesi olarak binlerce sürpriz hediyeler dağıtıyoruz. Karnelerindeki başarı durumu gözetilmeksizin hiçbir şekilde ayırt edilmeden karnesini getiren tüm ilk ve ortaokul öğrencileri bu etkinliğe katılım sağlayabilmektedir. Karne hediyeleri çocuklar tarafından büyük ilgi ve mutlulukla karşılanıyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. 

SPONSOR FİRMALARA TEŞEKKÜR

Iyaşpark AVM Yönetimi adına Karne Hediyesi Kampanyamıza sponsorluk sağlayan tüm firmalarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

EĞLENCELER YARIN DE

DEVAM EDECEK 

IYAŞPARK AVM Pazarlama ve Operasyon Müdürü Nurgül Çalışkan, yine sömestr tatili çerçevesinde 22 Ocak Pazar günü çocukları için çok eğlenceli bir Bilim Gösterisi etkinliği hazırladıklarını ve bu doğrultuda; 14.00 ila 15.00 saatleri arasında iki seans olarak yapılacak gösteride çocuklar hep birlikte eğlenceli dakikalar geçireceğini sözlerine ekledi. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °