Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Iyaşpark AVM Yönetiminden Açıklama; Alışveriş Merkezimizde Vaka Tespiti Yok

Iyaşpark AVM Yönetiminden Açıklama; Alışveriş Merkezimizde Vaka Tespiti Yok

ISPARTA 15.06.2020 09:23:00 0
Iyaşpark AVM Yönetiminden Açıklama; 
Alışveriş
Merkezimizde
Vaka Tespiti
Yok
Iyaşpark A.Ş. Yönetim Kurulu, Son günlerde bazı ulusal ve yerel haber mecralarında yer alan AVM’lerde Covid-19 virüsünün yayılması ve tespit edilmesi konusunda yaptığı açıklamada Iyaşpak AVM’de böyle bir vakaya rastlanılmadığını bildirdi.
 
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Son günlerde bazı ulusal ve yerel haber mecralarında yer alan AVM’lerde Covid-19 virüsünün yayılması ve tespit edilmesi ile ilgili haberlerde belirtilen iller arasında Isparta ili de geçmiş bulunmaktadır.
 
Konu hakkında İl Sağlık Müdürlüğünden alınan bilgilere göre ilimizde bulunan hiçbir AVM’de ve başta Iyaşpark AVM, Iyaş Bulvar AVM olmak üzere  Iyaş A.Ş bünyesinde bulunan hiçbir işletmede vaka tespit edilmemiş, herhangi bir filyasyon veya karantina çalışması yapılmamıştır. Iyaş A.Ş olarak şirketimizin tüm grup ve şubelerinde, ayrıca bünyesinde bulunan tüm işletmelerde maksimum düzeyde gereken önlemler alınmakta, düzenli olarak dezenfektasyon işlemleri, ateş ölçümleri, maske uygulamaları ve İl Hıfzıssıhha Müdürlüğü tarafından bildirilen tüm önlemler alınmakta, AVM Yönetimi ve yetkili Müdürlüğe bağlı yetkili birimler tarafından düzenli olarak kontrol ve denetimi sağlanmaktadır.
 
Yapılan çalışmalar, kontroller fotoğraflarla belgelenmiştir ve zaman zaman kamuoyu ile paylaşılmaktadır” denildi.



Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °