Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

IYAŞ Market AVM'den Depremzedelere Yardım

IYAŞ Market AVM'den Depremzedelere Yardım

ISPARTA 9.02.2023 22:52:00 0
IYAŞ Market AVM

IYAŞ Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı, 2 kamyonluk malzemeyi deprem bölgesine gönderdiklerini belirterek; “Biz de bu zor günlerde IYAŞ olarak afetzedelere destek olmak istedik” dedi. 

Deprem bölgesi için başlatılan yardım seferberliğini Isparta’nın alışveriş ve yaşam merkezi IYAŞ’ta katıldı. 

ISPARTA DEPREMZEDELERE 

YARDIM İÇİN SEFERER OLDU 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili şiddetli şekilde etkileyen depremin 3 gününde yardım seferberliği sürüyor. Ispartalıların büyük duyarlılık gösterdiği yardım seferberliğine IYAŞ Market AVM’de katıldı.

DAĞLI; “ACIMIZ BÜYÜK, 

ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN” 

Iyaş Market AVM içerisinde hazır gıda, temizlik malzemeleri gibi insani yardım malzemelerinden oluşan kolileri 2 kamyonla deprem bölgesine gönderdi.

Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirten IYAŞ Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Acı bir felaket yaşıyoruz. Biz hazırlıklarımızı yaptık. 2 kamyonluk malzemeyi gönderdik. Bu zor günlerde IYAŞ olarak afetzedelere destek olmak amacıyla hazırladıkları malzemeleri deprem bölgesine gönderdik” dedi.

Dağlı, IYAŞPARK Otel’in tamamını da depremzedelerin konaklaması için açtıklarını söyledi. Dağlı, “AFAD’dan gelecek bilgiler doğrultusunda otelimize gelen misafirlerimizi ağırlayacağız. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi. 

 


Anahtar Kelimeler: Market ' Depremzedelere Yardım
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °