Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

IYAŞ AVM 11. Şubesini Iyaşpark AVM’de Açtı

IYAŞ AVM 11. Şubesini Iyaşpark AVM’de Açtı

ISPARTA 27.05.2023 12:13:00 0
IYAŞ AVM 11. Şubesini  Iyaşpark  AVM’de  Açtı

Alışveriş Merkezleri büyümeye devam ediyor. Şirketin 25. Kuruluş yılında Iyaş market olarak 11. Şubesini Iyaş Park Avm'de müşterilerinin hizmetine açtı. 

Dün gerçekleştirilen açılış törenine; IYAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Meydan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılışla ilgili bir açıklama yapan IYAŞ Alışveriş Merkezleri Mağazalar Müdürü Azim Yılmaz; “Iyaş Park kapalı otopark girişinde yaklaşık 200 metrekarelik bir alanda hizmete açıldı. Mağazamızda 4 personelimizi istihdam etmiş bulunmaktayız.                       

Bu mağazamızın diğer şubelerimizden farkı fırın konseptinin olması. Mağazamız içerisindeki fırından müşterilerimiz unlu mamuller grubumuzdaki tüm ürünlere günün her saatinde taze ve sıcak bir şekilde ulaşma imkanına sahip olabileceklerdir. 

Bunun yanında mağazamızda gıda, temizlik, kozmetik, kişisel bakım  manav ve sütlük ürünlerimizi de ürün yelpazemizi genişleterek müşterilerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. 

Mağazamızın Isparta’ya hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor ve tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Tüm müşterilerimize keyifli ve mutlu alışverişler diliyoruz” dedi. 

AÇILIŞTAN GÖRÜNTÜLER; 

 

 


Anahtar Kelimeler: . Şubesini Iyaşpark
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °