Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi; Son Yolculuğuna Uğurlandı

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi; Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 17.10.2021 12:17:00 0
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi; 
Son 
Yolculuğuna 
Uğurlandı
Bir süredir Koronavirüs tedavisi gören ve dün sabah vefat eden IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Büyükleblebi bugün Doğancı Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
 
Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi bilindiği gibi, 28 Eylül tarihinde Koronavirüs teşhisi ile Isparta Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Büyükleblebi, tüm çabalara rağmen Koronavirüsten kurtulamayarak dün hayatını kaybetti. Merhum Büyükleblebi, Terminal Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Doğancı Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı. Gerek cenaze namazında gerekse defin sırasında Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde katılımcılar maskelerini taktılar.
CENAZE NAMAZINA
YOĞUN KATILIM
Terminal Cami Avlusunda kılınan cenaze namazına; Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, IYAŞ eski Yönetim Kurulu Bakanı Bahattin Şenol ve IYAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri, IYAŞ Park Yöneticileri, IYAŞ Personeli, siyasi parti temsilcileri, STK Başkan ve Temsilcileri, Bürokratlar, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
DOĞANCI MEZARLIĞINDA 
TOPRAĞA VERİLDİ
Bugün öğle namazına müteakip Terminal Camiinde gerçekleştirilen cenaze namazının ardından merhum Büyükleblebi’nin naaşı Cenaze aracı ile oradan defnedileceği Doğancı Mahallesi Mezarlığına götürüldü. Burada okunan duaların ardından toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) olarak, merhuma Allah’tan Rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere IYAŞ Yönetim Kuruluna ve tüm IYAŞ camiasına başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER
 
EROL BÜYÜKLEBLEBİ'NİN CENAZE NAMAZINDAN GÖRÜNTÜLER: 








Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °