Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

IYAŞ’ta Yeni Başkan Süleyman Dağlı

IYAŞ’ta Yeni Başkan Süleyman Dağlı

ISPARTA 18.10.2021 17:39:00 0
IYAŞ’ta 
Yeni Başkan
Süleyman Dağlı
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi’nin Koronavirüs’ten vefat etmesi nedeniyle şirketin yeni Başkanı Süleyman Dağlı oldu. Başkan Yardımcılığına ise Hasan Ali Meydan getirildi.
 
Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi bilindiği gibi, 28 Eylül tarihinde Koronavirüs teşhisi ile Isparta Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Büyükleblebi, tüm çabalara rağmen Koronavirüsten kurtulamayarak önceki gün hayatını kaybetti.
BÜYÜKLEBLEBİ’NİN YERİNE
SÜLEYMAN DAĞLI GELDİ
IYAŞ Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda vefat eden Erol Büyükleblebi’nin yerine getirilen ismi belirledi. Bu isim, Erol Büyükleblebi döneminde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Süleyman Dağlı oldu. Dağlı, yönetim kurulunun oy birliği ile başkanlığa getirildi. Başkan Dağlı’nın Yardımcılığına ise Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Meydan
YUNUS ÖZLER’DEN
TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak, IYAŞ Yönetim Kurulu tarafından oy birliği ile Başkanlığına getirilen Süleyman Dağlı’yı tebrik eder, görevinde başarılar dilerim.  
YUNUS ÖZLER
 

Anahtar Kelimeler: dağlı başkans?leyman ıyaştayeni
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °