Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

IYAŞ AVM Çünür Şubesi’ne; Görkemli Açılış

IYAŞ AVM Çünür Şubesi’ne; Görkemli Açılış

ISPARTA 30.07.2021 13:54:00 0
IYAŞ AVM Çünür Şubesi’ne; 
Görkemli
Açılış
Isparta’nın yerli gıda şirketi IYAŞ, büyümeye devam ediyor. IYAŞ’ın Çünür AVM Şubesi bugün yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı.
 
Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. pandemiye rağmen yatırımlarını sürdürüyor. Şirket, bu doğrultuda bugün 11. Şubesini Çünür Mahallesi 5477 Sokak Gökçeay Sitesinde hizmete açtı. Saat 14.30’da gerçekleştirilen açılış törenine; IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra IYAŞPARK Genel Müdürü Celalettin Çalış, Türk Ocakları Isparta Şubesi Başkanı Dr. Levent Başyiğit, Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek ve çok sayıda davetli katıldı.
AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ
Açılış töreninde ilk olarak dua edildi ve Iyaş Çünür AVM’nin açılış kurdelası kesildi. Açılışın ardından, törene katılanlar AVM’yi gezerek incelemelerde bulundular.  
DEREBEK; “IYAŞ’A MAHALLEMİZE YAPTIĞI
BU YATIRIMDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Açılışın ardından Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek ve IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi açılışla ilgili olarak birer konuşma yaptılar. Muhtar Derebek konuşmasında; “Açılışımız hayırlı uğurlu olsun. Böyle bir yatırımı mahallemize kazandırdığı için Iyaş’a teşekkür ediyorum. Iyaş şehrimizin yerli bir firmasıdır. Böyle bir yatırımın, böyle bir AVM’nin mahallemize yapılmış olmasından gurur duyuyorum. Zaten, Erol bey ne zaman kendisine müracaat etsen mahallemizdeki fakir fukaralara destek olmuş ve bizden liste istemiştir. Böyle bir yatırımı yapmakla da mahallemizde alışveriş adına çok önemli bir eksikliği de gidermiş oldular. Ben, kendilerine mahallemize geldikleri için bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
BÜYÜKLEBLEBİ; “IYAŞ’IMIZ
ÇÜNÜR’E HAYIRLI OLSUN”
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi de konuşmasında; “Hani derler ya önemli olan dükkanı kapatmak değil, açmaktır diye işte biz bugün bunu yapıyoruz. Pandemiye rağmen kapatmıyoruz, aksine işyeri açıyoruz. Bunun heyecanı ayrı bir olay. Şuanda ben çok heyecanlıyım. Çünürlü arkadaşlarımız yaklaşık bir yıldır zaten böyle bir talepte bulunuyorlardı bizden. Bizde kendilerinin bu talebi uygun gördük ve bugün Çünür Şubemizi açıyoruz. Ben, burada binaları, yolları yapanlara teşekkür ediyorum. İnşaallah Iyaş AVM’miz Çünür’a hayırlı uğurlu olur” dedi.
DAVETLİLERE HELVA İKRAMI
Açılışta davetlilere ve vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.
IYAŞ AVM ÇÜNÜR ŞUBESİ AÇILIŞINDAN GÖRÜNTÜLER; 








Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °