Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

ITSO Meclis Başkanı Erkan Kader ve Ispartalı Gönüllüler; Deprem Bölgesinde

ITSO Meclis Başkanı Erkan Kader ve Ispartalı Gönüllüler; Deprem Bölgesinde

ISPARTA 13.02.2023 18:33:00 0
ITSO Meclis Başkanı Erkan Kader ve Ispartalı Gönüllüler;  Deprem Bölgesinde

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader, Kahramanmaraş merkezli depremden sonra aile bireylerinin yaşadığı Mersin’e gitti. 

Ailesine kavuşan Kader, daha sonra deprem bölgelerine yönelerek enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılması adına çalışmalara katıldı. 

Depremin 1. günü olan 6 Şubat Pazartesi günü ivedilikle ailesinin yaşadığı Mersin'e giden ITSO Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader, iki gün boyunca da enkaz altından çıkartılan vatandaşları ailelerine kavuşturdu. 

ISPARTA’YA DÖNDÜ, EKSİKLERİ GİDERDİ 

TEKRAR DEPREM BÖLGESİNE GEÇTİ

Önceki günlerde Isparta'ya dönen ITSO Meclis Başkanı Kader, bölgenin acil ihtiyaçlarını tespit ederek 4 araçla ve beraberindekilerle birlikte yeniden deprem bölgesine hareket etti. Başkan Kader, Isparta Belediyesi, Güneykent Belediyesi ve Davraz Off- Road ekibiyle temas halinde çalışmalarını sürdürüyor. Ethem Erkan Kader Bölgenin Koordinatör Valisi olan Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın riyasetinde, Hatay’ın Defne Bölgesi Koordinasyon Merkezinden, köylere yardım malzemesi sevkiyatını eşi Derya Kader ve ekibi ile birlikte yürütüyor. 

Başkan Kader’in ilk gün Gaziantep Fevzi Paşa’dan, ikinci gün ise Hatay’da enkaz altından yaralı çıkan vatandaşları kendi arabalarıyla ailelerine kavuşturduğu öğrenildi. 

 

 


Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °
Cuma 20.7 ° / 10.3 °