Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

ITSO Başkanı Metin Çelik; Yeni Başkan İlk Meclis Toplantısında Belli Olacak

ITSO Başkanı Metin Çelik; Yeni Başkan İlk Meclis Toplantısında Belli Olacak

ISPARTA 9.11.2023 15:07:00 0
ITSO Başkanı Metin Çelik;  Yeni Başkan İlk Meclis  Toplantısında Belli Olacak

ITSO Başkanı Metin Çelik, geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu vefat eden ITSO Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader’in yerine önümüzdeki hafta yapılacak ilk meclis toplantısında yeni başkanın belirleneceğini bildirdi.  

MECLİS BAŞKANI KADER 

GENÇ YAŞTA VEFAT ETMİŞTİ 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader, 28 Ekim tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 19 Ekim Perşembe günü geçirdiği kalp krizinden sonra, hastanede yoğun bakımda tedavi altında olan Kader, geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yummuş ve genç yaşta vefat eden Başkan Kader’in ölümü başta ITSO camiası olmak üzere tüm Isparta’yı derinden üzmüştü. 

ÇELİK; “YENİ BAŞKAN İLK MECLİS 

TOPLANTISINDA BELLİ OLACAK”

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ethem Başkanımızı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Erkan Başkanımızdan boşalan ITSO Meclis Başkanlığı için önümüzdeki hafta ITSO Meclis toplantımızda seçim yapacağız ve Meclisimizin yeni Başkanını belirleyeceğiz” dedi. 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °