Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

ITSO Başkanı Metin Çelik; Jandarma Teşkilatının 184. Yılını kutladı

ITSO Başkanı Metin Çelik; Jandarma Teşkilatının 184. Yılını kutladı

ISPARTA 15.06.2023 11:29:00 0
ITSO Başkanı Metin Çelik;  Jandarma Teşkilatının  184. Yılını kutladı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Türk Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Jandarma Teşkilatının milletimizin huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Başkan Çelik, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle de her kesimin takdirini kazandığını belirtti.

Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıldönümünü gururla kutlamaktayız.

Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkımızın mutluluğu için gece-gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın, bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz.

Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle başta Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle; gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza da sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.”

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °