Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

ITSO’nun Çiçeği Burnunda Başkanı Metin Çelik’ten İlk Açıklama; Kazanan Isparta Oldu

ITSO’nun Çiçeği Burnunda Başkanı Metin Çelik’ten İlk Açıklama; Kazanan Isparta Oldu

ISPARTA 2.10.2022 12:57:00 0
ITSO’nun Çiçeği Burnunda Başkanı Metin Çelik’ten İlk Açıklama; 
Kazanan 
Isparta 
Oldu
Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının çiçeği burnunda Başkanı Metin Çelik’ten ilk açıklama geldi. Seçimlerde kazananın Isparta olduğunu belirterek; “Bize duyulan güvenin sorumluluklarını artırdığını belirterek; “Biz de çalışmalarımızla bize olan güveni boşa çıkarmayacağız.  
 
Yaklaşık bir aydır Isparta’nın bir numaralı gündemi olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında (ITSO) seçimler dün itibariyle tamamlandı. Metin Çelik ve Mustafa Tutar olmak üzere iki adayın yarıştığı seçimler sonucunda; Odanın yeni Başkanı Metin Çelik oldu. Çelik, 16 Meslek Komitesinin 15’ini kazandı.
ÇELİK; “ITSO’YA YAKIŞIR
BİR SEÇİM YAPTIK”
Seçilmesinin hemen ardından açıklama yapan Başkan Çelik, seçimlerde kazananın Isparta olduğunu belirterek; “Öncelikle üyelerimize ve Isparta’mıza hayırlı olsun. Bugün şölen tadında bir seçim yaptık. Hiçbir tartışma olmadan,
Isparta Ticaret Odası üyelerine yakışır bir seçim yaptık.
“BİZE DUYULAN GÜVEN BİZE BÜYÜK
ORUMLULUK YÜKLEMİŞTİR BU GÜVENİ
BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Ekibimle birlikte çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Burada kaybeden yok. Kazanan her zaman Isparta’dır, Isparta olacaktır. Büyük çoğunlukta almamız nedeniyle üzerimize büyük bir sorumluluk yüklenmektedir. Madem bize bu kadar meclis üyeleri vermişler, o halde bize çalışmak düşer. Isparta birliği, güzelliği, esnafı, sanayici, iş insanlarımız ve girişimcilerimiz için çalışmak için bize yetki vermişlerdir. Bu bilinçle çalışmalıyız.
“BİZE OY VEREN, VERMEYEN
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, konuşmasının sonunda bundan böyle Isparta’yı daha ileriye götürmek için gece – gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, mavi listeye destek veren veya vermeyen, seçimlere iştirak eden herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °