Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

ITSO’nun Çiçeği Burnunda Başkan Adayı Metin Çelik; Kimsenin Güdümünde Değilim

ITSO’nun Çiçeği Burnunda Başkan Adayı Metin Çelik; Kimsenin Güdümünde Değilim

ISPARTA 2.09.2022 15:11:00 0
ITSO’nun Çiçeği Burnunda Başkan Adayı Metin Çelik; 
Kimsenin 
Güdümünde
Değilim
ITSO Başkan Adayı Metin Çelik, ekibiyle ITSO’ya aday olduğunu belirterek, “Kimsenin adamı değilim. Kimsenin güdümünde de değilim. Kendi hür irademle aday oldum” dedi.
 
Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında (ITSO) 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan yönetim seçimlerinde Başkanlığa ilk aday olan Metin Çelik bugün yaptığı basın toplantısı ile adaylığını resmen açıkladı.
METİN ÇELİK ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bugün saat 16.00’da Barida Hotels’de gerçekleştirilen Adaylık Açıklama Toplantısına; Çelik’in yanı sıra çok sayıda İşadamı katıldı. ‘Başkan Metin Çelik’ Sloganları ile salona giren Çelik, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, kendini tanıttı, yaptığı hizmetleri anlattı ve birlik – beraberlik mesajları verdi.
ÇELİK; “KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM,
KİMSENİN GÜDÜMÜNDE DE DEĞİLİM”
Yaptığı basın açıklamasında, konuşmasının sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Adayı Metin Çelik, bir gazetecinin ‘Bilindiği gibi Isparta’da bir yere aday olunduğunda sürekli ‘Şunun adamı’ ‘Bunun adamı’ şeklinde lanse ediliyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?’ sorusunu cevapladı. Çelik, açıklamasında; “Evet, şehrimizde maalesef böyle bir algı oluyor. Ancak, ben şunu söylemek istiyorum. Ben kimsenin adamı değilim. Kimsenin güdümünde de değilim. Arkadaşlarımızla oturup konuştuk ve ekip olarak ITSO’ya aday olmaya karar verdik. Yani, başkanlığa da kendi hür irademle aday oldum” dedi.

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °