Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

ITSO’dan haksız fiyat artışı yapan firmalara; DİSİPLİN UYARISI!

ITSO’dan haksız fiyat artışı yapan firmalara; DİSİPLİN UYARISI!

ISPARTA 13.03.2020 15:14:00 0
ITSO’dan haksız fiyat artışı yapan firmalara; 
DİSİPLİN
UYARISI!
ITSO Başkanı Mustafa Tutar, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı oda olarak disiplin mekanizmalarını çalıştıracaklarını ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceklerini belirterek; “Bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız” dedi.
 
ITSO’DAN SERT UYARI!
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Coronavirüs (Covid-19) isimli hastalık sonrasında, söz konusu durumdan istifade ederek ticari ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı, disiplin mekanizmalarının çalıştırılacağını söyledi.
BAŞKAN TUTAR; “BİZE
ŞİKAYETLER GELİYOR”
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, konuyla ilgili, yaptığı açıklamada, şunları söyledi; “Ortaya çıkan yeni tip Coronavirüs (Covid-19) isimli hastalık sonrasında, bazı işletmelerin söz konusu durumdan istifade ederek ticari ürünlerde haksız fiyat artışı gerçekleştirdiği hakkında bizlere şikayetler ulaşmaktadır.
“VATANDAŞI MAĞDUR EDENLERE
KARŞI SESSİZ KALMAYACAĞIZ”
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi, Oda Üyelerine verilecek “Disiplin ve Para Cezaları ile Disiplin Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu Hakkında Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde, gerekli işlemlerin başlatılacağını, bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız" dedi.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °