Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

ITSO’dan 15 Temmuz Ruhuna Yaraşır Çalışmalar; Şehit Mezarlarını Ve Şehit Ailelerini Ziyaret Ettiler

ITSO’dan 15 Temmuz Ruhuna Yaraşır Çalışmalar; Şehit Mezarlarını Ve Şehit Ailelerini Ziyaret Ettiler

ISPARTA 16.07.2020 06:23:00 0
ITSO’dan 15 Temmuz Ruhuna Yaraşır Çalışmalar; 
Şehit Mezarlarını 
Ve Şehit Ailelerini
Ziyaret Ettiler
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Şehit Mezarlarını ziyaret edip dua okudu. Şehit Ailelerini ziyaret ederek Gaziler Derneği Merkezinin açılışına katıldı.
 
15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün 15 Temmuz darbe teşebbüsünün 4'üncü yıldönümünde, o gece şehit olan vatandaşlarımız dualarla anıldı.
ITSO YÖNETİCİLERİNDEN
ÖRNEK DAVRANIŞ
Bu doğrultuda; Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri de günün anlam ve önemine uygun olarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan, ilk olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen törene katıldı.
ŞEHİT HACI SAĞLAM’IN
AİLESİNE ZİYARET
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan Ispartalı Şehidimiz Hacı Sağlam’ın ailesine ziyarette bulundular.
KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan KIBRIS Gazisi Rahim Osman Tuna’yı ziyaret ettiler.
GAZİLER DERNEĞİ HİZMET
BİNASI AÇILIŞINA KATILDILAR
ITSO Yönetim Kurlu Başkanı Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Şube Başkanlığı hizmet binasının teslim törenine katıldı.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °