Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

ITSO Başkanı Mustafa Tutar’dan Gençlere Çağrı; Sizden Gelecek Her Türlü Projeye Açığız

ITSO Başkanı Mustafa Tutar’dan Gençlere Çağrı; Sizden Gelecek Her Türlü Projeye Açığız

ISPARTA 22.03.2021 15:55:00 0
ITSO Başkanı Mustafa Tutar’dan Gençlere Çağrı; 
Sizden Gelecek
Her Türlü 
Projeye Açığız
ITSO Başkanı Mustafa Tutar, gençlere sonuna kadar güvendiklerini ve geleceğin onların elinde şekilleneceğini belirterek; “ITSO olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerle çalışmaya devam edeceğiz. Gençlerden gelecek her türlü fikir ve projeye açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.
 
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin genç yapılanması olan Isparta Genç MÜSİAD’ın 1. Olağan Kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü Barida Hotels’te gerçekleştirildi.
BAŞKAN TUTAR; “GENÇLERİN KONGRESİNE
KATILMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM”
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, söz konusu kongreye katılarak bir konuşma yaptı. Başkan Tutar konuşmasında şunları söyledi; “Öncelikle Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Isparta Şubesi’nin genç, dinamik girişimcilerinden oluşan Genç MÜSİAD’ın olağan genel kurulunda bulunmaktan duyduğum mutluluğu ifade eder, Isparta İş Dünyası adına herkesi saygı ve sevgi ile selamlarım.
“GENÇLERİMİZ BİZİM
İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, paydaşı kamu, kurum ve kuruluşları, diğer meslek örgütleri ve sivil toplum örgütleri ile işbirliğini önemseyen, bunu icraata dönüştüren bir kuruluştur. Nerede Isparta’nın menfaatine olan bir konu varsa, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı orada görürsünüz. Köklü bir tarihe sahip olan odamızın geçmişine bakarsanız birçok projenin fikir aşamasında, uygulanmasında ve hayata geçirilmesinde Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının imzasını görürsünüz.
“GENÇLERİN HER TÜRLÜ
FİKİR VE PROJELERİNE AÇIĞIZ”
Büyüklerimizden devraldığımız bayrağı daha yükseklere taşımak için gayretle çalışıyoruz. Her türlü fikre, öneriye ve işbirliğine açık olduğumuzu buradan sizlere ifade etmek istiyorum” dedi.
“ÜLKE EKONOMİSİNİN GELECEĞİNDE
GENÇLERİN ROLÜ BÜYÜK”
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, ülkemizin ve şehrimizin geleceğinde, büyüyen ekonomimizin temsilinde bugünün genç işadamlarının rolünün büyük olacağını vurgulayarak, göreve gelen Genç MÜSİAD yönetimine hayırlı uğurlu olsun dileklerini sunarak, başarılar diledi.
 
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °