Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

ITSO Başkan Adayı Metin Çelik; Bizim Mavi Listeyle Seçime Girmekten Başka Gündemimiz Yok Şimdi Değişim Zamanı; Mavi Listede Buluşalım

ITSO Başkan Adayı Metin Çelik; Bizim Mavi Listeyle Seçime Girmekten Başka Gündemimiz Yok Şimdi Değişim Zamanı; Mavi Listede Buluşalım

ISPARTA 30.09.2022 13:41:00 0
ITSO Başkan 
Adayı Metin Çelik; 
Bizim Mavi Listeyle Seçime Girmekten Başka Gündemimiz Yok Şimdi Değişim Zamanı; 
Mavi 
Listede 
Buluşalım
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı Metin Çelik, önemli açıklamalarda bulundu. ITSO Başkan Adayı Çelik, “Benim başkanlığım altında birleşme olacağına dair çalışmalar olmuştur. Ama bizim mavi listeyle seçime girmekten başka bir gündemimiz yoktur. Şimdi değişim zamanı!” diyerek mavi listeye destek istedi.
 
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine kısa bir süre kala ITSO Başkan Adayı Metin Çelik gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
DAVET EDİLMEMEMİZE
RAĞMEN AÇILIŞA KATILDIK!
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ekibiyle birlikte havalimanında karşıladıklarını ve ardından da Ekonomi Kampusunun açılışına katıldıklarını söyleyen ITSO Başkan Adayı Çelik, “Kıymetli Ispartalılar, değerli Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimiz; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun Ekonomi Kampusunun açılışına gelmesinde üyelerimize sadece mesaj atılmıştır. Biz davet edilmememize rağmen havalimanına gittik, Sayın Başkanımızı karşıladık. Binamızın kurdelesini kestik. Diğer binamızda yapılacak toplantının meclis üyeleriyle yapılacağını duyduğumuz için de ayrıldık. Ama meclis üyesi arkadaşlarımız toplantıya katıldılar. Yani biz Sayın Türkiye Odalar Birliği Başkanımızın Isparta ziyaretlerine katıldık, kendilerini karşıladık. Görevimizin bittiğine inandığımız anda da ayrıldık.” dedi.
MAVİ LİSTELERDE BULUŞALIM!
Üyelere ‘mavi listelerde buluşalım’ çağrısında bulunan ITSO Başkan Adayı Çelik, “Biz şimdi değişim zamanı diyoruz. Genç arkadaşlarımızla göreve talibimiz, çalışacağız diyoruz. Koşturacağız, araştıracağız, üyemizin, sanayicimizin yanında olacağız. Sıkıntılarını çözeceğiz diyoruz. Bu nedenle de seçimlerde sonsuzluğun, güvenin, gökyüzünün, denizlerin Oda logomuzun rengi olan mavi listede cumartesi günü seçimlere katılacağız. Üyelerimizin destekleriyle bu seçimden başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Üyelerimizi mavi listelere destek vermeye çağırıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °