Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

ITB iftar programlarını Yalvaç’tan başlattı

Isparta Ticaret Borsası, geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar programlarının bu yıl ilkini Yalvaç İlçesi’nde gerçekleştirdi. ITB Başkanı Adar, “Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programlarımızı tüm ilçelerimizde ve il mer

GÜNDEM 8.06.2016 08:00:00 0
ITB iftar programlarını Yalvaç’tan başlattı
Isparta Ticaret Borsası olarak her yıl geleneksel hale gelen iftar programlarının ilkinin Pazartesi günü Yalvaç İlçesi’nde gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk başta olmak üzere Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Özdemir, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Doğan,  Yönetim Kurulu Üyemiz Ruhi Danacı, Meclis Üyelerimiz Ertuğrul Siyah ve Necati Türedi misafirleri kapıda karşıladı. İftar programına, Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nuri Dirik, İlçe Müftüsü Abdulkadir Çakıl ve çok sayıda daire müdürleri ile üyelerimiz katıldı. İftarın açılması sonrası ilçe protokolü ve üyelerimizle karşılıklı görüş alışverişi yapılarak Yalvaç ve Gelendost’taki durum ve sorunlar istişare edildi.
İftar programıyla ilgili konuşan Ahmet Adar, “Yüce Rabbim bizleri bir Ramazan ayına daha kavuşturdu. Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programlarımızı tüm ilçelerimizde ve il merkezinde düzenlemeyi planlıyoruz. Rahmet ve bereket ayı Ramazanı Şerif’in ülkemiz başta olmak üzere sınır komşusu ülkeler ve tüm dünyaya barış, kardeşlik getirmesini Yüce Rabbimden diliyorum. Davetimize icabet eden tüm herkese teşekkür ediyorum. İftar programlarımız diğer ilçelerle devam edecek. Son olarak da her zaman olduğu gibi il merkezinde bir iftar yemeğimiz olacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °