Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

ITB Başkanı Ahmet Adar, BAGEV Toplantısına Katıldı; Bölge Ekonomisi Masaya Yatırıldı

ITB Başkanı Ahmet Adar, BAGEV Toplantısına Katıldı; Bölge Ekonomisi Masaya Yatırıldı

ISPARTA 19.12.2020 07:45:00 0
ITB Başkanı Ahmet Adar, BAGEV Toplantısına Katıldı; 
Bölge 
Ekonomisi Masaya
Yatırıldı
Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı ( BAGEV ) Yönetim Kurulu Aralık ayı Olağan Toplantısına katıldı.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik, Antalya TB Başkan Vekili Halil Bülbül, Manavgat TSO Başkanı Ahmet Boztaş, Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, Kumluca TSO Başkanı Murat H. Günay ve Genel Sekreter Gülşen Aras katıldı. Borsamızı temsilen ise Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar katıldı.
 
Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı ( BAGEV )'in Batı Akdeniz ekonomisinde COVİD-19 krizinin sektörler üzerindeki etkilerini ve sektörlerimizin talep ve beklentilerini belirlemek amacıyla Antalya, Burdur, Isparta il ve ilçelerindeki Ticaret ve Sanayi Odası ve Borsası üyelerinin katılımıyla toplamda 1672 kişiye uygulanan anket çalışmasının sonuç raporu Yönetim Kurulu Üyeleri ile paylaşıldı. 
 
BAGEV Özel İstihdam Bürosu www.bagevkariyer.com 'un Antalya, Burdur, Isparta il ve ilçelerinde daha etkin kullanılması adına bölgedeki SİAD'larla protokol imzalanmasına, özellikle pandemi döneminde iş arayanlara yönelik kariyer planlamasına, yol haritası çizimine ve eylem planı yapmalarına destek olmak amacıyla başlatılan BAGEV Kariyer Koçluğu çalışmasının yapılmasının devamına, Limak Vakfı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı'nın proje ortaklığı ile yürütülen Türkiye'nin Mühendis Kızları projesinden mezun olan mühendislik öğrencilerinin istihdamı için www.bagevkariyer.com adresinden de duyurularak projeye destek olunmasına,  Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri ana bilim dalı öğrencilerinin faydalanacağı bir protokol imzalanmasına bu protokol kapsamında öğrencilerin Antalya, Burdur, Isparta'daki işletmelerde staj imkânı yaratılmasına karar verildi.
 
Toplantı diğer gündem maddelerinin de görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °