Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’dan; Cumhuriyet Bayramı Mesajı

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’dan; Cumhuriyet Bayramı Mesajı

ISPARTA 29.10.2022 07:20:00 0
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’dan; 
Cumhuriyet 
Bayramı 
Mesajı
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşunun 99. Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Rektör Çatal mesajında; “Binlerce yıllık devlet geleneğimiz ile yeni bir sayfanın başlangıcı olan Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor ve tarihimizden aldığımız güçle geleceğe büyük bir ümitle bakıyoruz.
 
Temel insani değerler, demokrasi ve adalet anlayışı üzerine inşa edilen bu geleneği güçlendirmek için yılmadan, yorulmadan çalışmak her zaman temel ilkemiz olacaktır. Bu geleneğe sahip çıkmanın ve gelecek kuşaklara sağlıklı bir biçimde miras bırakmanın hepimiz için bir sorumluluk olduğunu hatırlatarak, öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz ile milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.
 
Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi; rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °