Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’den; Isparta İHH’ya Ziyaret

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’den; Isparta İHH’ya Ziyaret

ISPARTA 26.12.2021 10:25:00 0
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’den; 
Isparta İHH’ya Ziyaret
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, geçtiğimiz aylarda kendisini ziyaret eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliğine iade – i ziyarette bulundu.
 
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü İbrahim Diler ve Üniversite Genel Sekreteri Sefer Kutlu, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliğini ziyaret etti.
BAŞKAN AKÇİL; “ISUBÜ’DE GENÇ
İHH KULÜBÜ AÇMAK İSTİYORUZ”
Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Rektör Diler’in ziyaretinde konuşan Başkan Akçil, Rektör İbrahim Diler ve Genel Sekreter Sefer Kutlu’nun İHH’ya yapmış olduğu bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek; “Sayın Rektörümüze yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Görevde bulundukları süre içerisinde kuruluşumuzla daima koordineli bir şekilde işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz. Kendilerinin de bu yönde desteklerini daha öncesinden almıştık. Bir kez daha bu desteği yanımızda görmek bizler için memnuniyet verici bir gelişme oldu. Bizim Isparta İHH olarak kendisinden bir talebimiz olacak. ISUBÜ bünyesinde görev yapacak Genç İHH Kulübü açmak istiyoruz. Sayın Diler ve Kutlu’nun kuruluşumuza yaptıkları bu ziyaretlerinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.
REKTÖR DİLER; “İHH İLE HER
TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Prof. Dr. İbrahim Diler de ziyarette yaptığı konuşmasında; “Öncelikle geçtiğimiz aylarda yapmış olduğunuz ziyaret için bir kez daha teşekkür ediyorum. İHH’yı ülke genelinde hatta uluslararası boyutta yapmış olduğu yardım hizmetlerini biliyoruz ancak, hem Isparta İHH’yı tanımak hem sizlerle bir kez daha görüşüp istişare etmek için Genel Sekreterimiz Sefer Hocayla sizleri ziyaret etmek istedim.
“İHH KULÜBÜ İÇİN
GEREKEN DESTEĞİ VERİRİZ”
Isparta’da eğitime hizmet etmekten gerçekten çok memnunum. Isparta güzel, yaşanabilir sakin bir şehir. Tabiki biz Üniversite olarak sivil toplum kuruluşları ile çeşitli konularda işbirliği içinde çalışıyoruz. İHH ile de çalışmak isteriz. Zira, kurum ve kuruluşlarla daima işbirliği içerisinde olmaktan yanayız. Özellikle mülteci öğrenciler konusunda sizlerle de işbirliği içinde çalışmak isteriz. Çünkü, bizim üniversitemizde de çok sayıda yabancı uyruklu öğrenci eğitim görüyor. Sizlere göstermiş olduğunuz bu misafirperverliklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °