Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

ISUBÜ ile ASHM Arasında; İş Birliği Protokolü İmzalandı

ISUBÜ ile ASHM Arasında; İş Birliği Protokolü İmzalandı

ISPARTA 13.04.2022 07:49:00 0
ISUBÜ ile ASHM Arasında; 
İş Birliği 
Protokolü 
İmzalandı
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Isparta İl Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.
 
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Isparta İl Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve Aile ve Sosyal Hizmetler Isparta İl Müdürü Yakup Kütük’ün imzaladığı protokol, öğrencilerin ve personelin eğitim, iletişim, hukuk, iktisat, medya, sağlık ve bağımlılık alanlarındaki hizmetlerden daha etkili biçimde yararlanmalarına, aile içi süreçlerini işlevselleştirerek aile yaşam kalitelerinin artmasına sahip oldukları her türlü kaynağı etkili bir şekilde yönetmelerine ve karşılaşabilecekleri çeşitli risklere yönelik önlemler almalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. 
 
Rektör Diler, “Genç nesillerimize ahlaki karakter eğitimini sunmak, onların sosyo-kültürel etkinliklerini artırmak, öğrencileri hayatın her türlü zor şartlarında olumlu olumsuz yönlerini aktarmak, madde bağımlılığına karşı uyarmak adına Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan sosyolog, psikolog ve diğer eğitmenlerle birlikte çok geniş katılımlı öğrencilere ve personele birçok eğitimler verildi.
 
Bu eğitimler için öncelikle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz ve ekibine, Üniversitemiz adına bu etkinlikleri düzenleyen Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığımıza, öğrenci toplulukları ekibine, Kariyer Merkezi ekibine, öğretim elemanlarına, personelimize ve en başta bu etkinliklere katılan 5 bine yakın öğrencimize kalbi teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.  Bu gençlik bizim, bu gençliğe hangi tür hizmet sunulursa hak ettikleri inancındayım. Üniversite yönetimi olarak elimizden geldiğince sahip çıkarak, milli manevi değerlere bağlı milli projeler üreten sağlıklı bir gençlik yetiştirme amacındayız. Tüm katkıları için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °