Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

İstifa Eden Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın Ardından; Ispartaspor’da Hakan Karaca Sesleri

İstifa Eden Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın Ardından; Ispartaspor’da Hakan Karaca Sesleri

SPOR 7.05.2023 20:27:00 0
İstifa Eden Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın Ardından;  Ispartaspor’da  Hakan Karaca  Sesleri

Ispartaspor’da bugün oynanan ve üç puan kaybedilerek takımın küme düşme tehlikesine sokulduğu Batman Petrolspor maçının ardından Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın istifasının vermesinin ardından Yeşil – Pembeli Taraftarlar, son 3 haftada kaybedilen 8 puana ve kötü futbola tepki göstererek, Hakan Yılmaz ile yolların ayrılmasının ardından acilen onun yerine başarısı ortada olan Hakan Karaca’nın getirilmesi gerektiğini belirterek yönetime seslenip; “Takımı Hakan Karacaya teslim edin rahat edin” dediler.

 

ISPARTASPOR’DA

HAKAN KARACA SESLERİ

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve bu sezon Teknik Direktör konusunda bir türlü istediğini bulamayan ve son haftalara ligden düşme tehlikesini iliklerine kadar yaşayarak giren Ispartaspor’da geride kalan 36 haftada alınan kötü sonuçlar neticesinde Teknik Direktör Hakan Yılmaz ile yollar ayrıldı. 

ISPARTASPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ 

Ispartaspor Kulübünden biraz önce yapılan açıklamada, kendi saha ve seyircisi önünde Batman Petrolspor’a mağlup olan takımın Teknik Direktörü Hakan Yılmaz’ın görevinden istifa ettiği ve istifanın da yönetim tarafından kabul edildiği açıklandı. Bunun üzerine Yeşil – Pembeli camiada Teknik Direktör Hakan Karaca sesleri yükselmeye başladı.

TARAFTARLAR; “HAKAN HOCAYI

TAKIMIN BAŞINDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Ispartalı futbol severler daha önce de Ispartaspor’da görev yapan ve başarılı sonuçlara imza atan Tecrübeli Teknik Direktör Hakan Karaca’yı takımın başında görmek istediklerini belirttiler.

“TAKIMIN MUTLAKA KÜME 

DÜŞMEKTEN KURTARILMASI LAZIM” 

Sezon başında yaptığı maliyetli transferlerle ‘Tecrübeli’ futbolculardan oluşan bir kadro oluşturan ve takımın başına Teknik Direktör Yusuf Şimşek’i getiren ve sezona da ‘Şampiyonluk’ parolasıyla giren Ispartaspor Yönetimi, yapılan yüksek maliyetli transferlere rağmen alınan kötü sonuçların ardından Şimşek ile yollarını ayırmış ardından Hakan Şimşek’i göreve getirmiş ve onunla da başarıyı yakalayamayınca Hakan Yılmaz’ı göreve getirmişti. Ancak, Hakan Yılmaz da takımı küme düşme noktasına kadar getirmesi ve bugünkü mağlubiyet Yılmaz ile de yolların ayrılmasına neden oldu.  

“BAŞARILI TEKNİK

DİREKTÖR”

Takımın daha fazla kötüye gitmeden ve ligden düşmemesi için en önemli ve tecrübeli ismin Teknik Direktör Hakan Karaca olduğunu ifade eden futbolseverler Hakan hocayla başarının geleceğine inandıklarını belirttiler.

7 MAÇTA 6 GALİBİYET ALDI

Bilindiği gibi, efendi ve saygın kişiliği ile de takdir toplayan Teknik Direktör Hakan Karaca, iki sezon önce Ispartaspor’da görev almış ve 7 maçta 6 galibiyet almasına rağmen 3 – 1 kazanılan Arhavispor maçı dönüşü dönemin Kulüp Başkanı ile Havalimanında yaşadığı sorunlar nedeniyle görevinden istifa etmişti. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °