Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İşte TOKİ Isparta Arsa Kura Sonuçları

İşte TOKİ Isparta Arsa Kura Sonuçları

ISPARTA 19.03.2023 21:53:00 0
İşte TOKİ Isparta Arsa  Kura Sonuçları

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında İlk Evim Arsa kuraları il il çekilmeye devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yeni kura çekimi tarihleri takvimini paylaştı. Buna göre, Isparta ve Aydın'da arsa kura çekimleri yapıldı ve Isparta Merkez'de 440 ve Aydın Merkez'de 165 müstakil arsa hak sahibini buldu. 

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sebebiyle ara verilen İlk Evim Arsa etabı için kura çekimi kaldığı yerden devam ediyor. Bakan Kurum'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yeni çekiliş takvimi belli oldu. Bu kapsamda Isparta ve Aydın kuraları 13 Mart Pazartesi günü (bugün) başladı. Yapılacak çekiliş ile Isparta'da 440 ve Aydın'da 165 müstakil arsanın hak sahibi belirlenecek. Projeye başvuru yapan vatandaşlar, Isparta ve Aydın TOKİ arsa kura çekimi canlı yayın izle ekranı aracılığıyla arsa sahibi olup olmadığını öğrenilebilecek. Isparta ve Aydın TOKİ arsa kura sonuçları sorgulama ekranı ile isim listesi bilgileri canlı yayın ardından e-Devlet üzerinden erişime açıldı. 

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan açıklamada ''İlk Evim İlk İş Yerim İlk Evim Arsa'' adlı sosyal konut projesi hak sahibi belirleme kurasının ikinci bir açıklamaya kadar ertelendiği belirtilmişti.

YENİ TOKİ KURA 

TAKVİMİ BELLİ OLDU

TOKİ kura çekimi sonuçları için yeni tarihler belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" kura çekimleri kaldığı yerden devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yeni kura çekimi tarihlerini açıkladı.

Bakan Kurum, resmî sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İlk İş Yerim" için kura çekimlerine başlandığını duyurarak, "250 alt sektörü harekete geçiren 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projemizle istihdamı destekliyor, vatandaşımızı iş sahibi de yapıyoruz. Konut ve arsa kuralarımız devam ederken sıra iş yerlerine geldi. 12 ilde, 3 bin 106 iş yeri için 15 Mart'ta kuraları çekmeye başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

TOKİ ISPARTA ARSA KURA ÇEKİMİ İÇİN TIKLAYINIZ…


Anahtar Kelimeler: Isparta Sonuçları
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °