Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

İşte Ispartaspor’un Ziraat Türkiye Kupasındaki; İşte O Maçın Yıldızları

İşte Ispartaspor’un Ziraat Türkiye Kupasındaki; İşte O Maçın Yıldızları

ISPARTA 2.11.2023 19:35:00 0
İşte Ispartaspor’un Ziraat Türkiye Kupasındaki;  İşte O Maçın Yıldızları

Ispartaspor’un dün oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Maçının yıldızları 2 gol kaydeden Alim Harlak ve sahada basmadık yer bırakmayan Samet Karakoç oldu. Harlak ve Karakoç, ortaya koydukları futbol performansıyla Yeşil – Pembeli Taraftarlardan büyük alkış aldılar. 

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Eleme maçında dün kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Mersin İdmanyurduspor ile karşılaşan Ispartaspor, Alim Harlak’ın 2 ve Abdülkerim Canlı’nın 1 golü ile sahadan 3 – 0’lık net bir galibiyetle ayrılarak adını 4. Tura yazdırdı. 

ALİM HALRAK VE SAMET KARAKOÇ…

Ligde iyi bir grafik çizen ve grupta 2. Sıraya kadar yükselen Ispartaspor, bugünkü Ziraat Türkiye Kupası maçına kısmen yedeklerden oluşan bir takımla çıktı. Maçta baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Ispartaspor maçın 45+1. Dakikasında 1 – 0 öne geçti. Bu dakikada, maçın yıldızı Alim Harlak, orta sahadan aldığı topla rakiplerini çalımlayıp Mersin İdmanyurduspor ceza sahasına girerek kalecinin solundan yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1 – 0’lık galibiyete taşıyan golü attı. İl yarı bu skorla tamamlandı. 

Maçın ikinci yarısında bu defa sahneye Abdülkerim Canlı çıktı. Ceza sahası önünde kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda topla buluşan Abdülkerim, yerden ve düzgün bir vuruşla topu yan direğin dibinden ağlara göndererek durumu 2 – 0 yaptı. Maçın 71. Dakikasında Alim Harlak, bir kez daha klasını gösterdi ve attığı mükemmel golle skoru 3 – 0’a getirdi. Maçta bu golden başka maçta başka gol olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip bu sonuçla Türkiye Ziraat Kupasında yoluna devam etti. 

KUPA MAÇINDA YILDIZLAŞTILAR 

Ispartaspor’un dün oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Maçının yıldızları ise 2 gol kaydeden Alim Harlak ve sahada basmadık yer bırakmayan Samet Karakoç oldu. Harlak ve Karakoç, ortaya koydukları futbol performansıyla Yeşil – Pembeli Taraftarlardan büyük alkış aldılar. 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °