Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

İşte Ispartaspor’a Yetecek Olan Puan!

İşte Ispartaspor’a Yetecek Olan Puan!

SPOR 7.05.2023 07:16:00 0
İşte Ispartaspor’a Yetecek Olan Puan!

Ispartaspor kalan 3 haftada 3 puan alması halinde ligde kalmayı garantileyecek. Yeşil – Pembeliler, Batman Peatrolspor, Çorumspor FK ve Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. Ancak, Ispartaspor’un Çorumspor maçını kazanma şansı görünmüyor. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta uzun zamandır ligde kalma mücadelesi veren Ispartaspor, ligde rahat bir nefes alması için bugünkü maçı kazanması şart görünüyor. Ligde bir galibiyet bir mağlubiyet şeklinde ilerleyerek bir türlü istikrarı yakalayamayan Yeşil – Pembeliler, kendisini ateş hattından uzaklaştırıp son haftalarda kötü rüya görmek istemiyor. 

TEHLİKE MATEMATİKSEL 

OLARAK DEVAM EDİYOR! 

Küme düşme hattının sınırında yer alan Batman Petrolspor’la puan farkı sadece 4 olan Ispartaspor’un ligin bitmesine daha 3 hafta (9 puan) bulunduğu dikkate alınırsa ligden düşme tehlikesi halen daha devam ediyor. Ancak, Ispartaspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Batman Petrolspor maçını kazanması halinde ise ligde kalmayı garantileyecek. Beraberlikte ise rakibi ile olan 4 puanlık farkı korumuş olacak. 

AVERAJDA ISPARTASPOR ÜSTÜN

Rakibi ile gerek normal averajda (-3) gerekse ikili averajda (Batmandaki maç Ispartaspor’un 2 – 1’lik galibiyetiyle ile bitti) üstün olan Ispartaspor’a kalan sürede 5 puan yetecek. Yeşil – Pembelilerin bu 5 puanı da kalan üç maçta alması bekleniyor. Zira, Ispartaspor kalan 3 maçın ikisini kendi sahasında oynayacak. 

İŞTE İKİ TAKIMIN DA 

KALAN MAÇLARI: 

Ispartaspor: Batman Petrolspor (E), Çorumspor FK (D), Sivas Beld.spor (E) 

Batman Petrolspor: Ispartaspor (D), Arnavutköy (E), Ş. Urfaspor (D) 

 

 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor’ Yetecek !
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °