Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

İşte Teknik Direktör Hasan Şengün’ün; İlk Yarı Karnesi

İşte Teknik Direktör Hasan Şengün’ün; İlk Yarı Karnesi

SPOR 29.12.2019 15:37:00 0
İşte Teknik Direktör Hasan Şengün’ün;
İlk Yarı 
Karnesi
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ilk altı maçtan sonra göreve gelerek Konya Ereğlispor maçıyla birlikte takımın başında sahaya çıkan Teknik Direktör Hasan Şengün, namı değer Dobi Hasan ilk yarıda 7 maçın 6’sından galibiyetle 1’inden de beraberlikle ayrılarak ilk yarıda başarılı bir grafik çizdi.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor lige Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile başladı. Yeşil – Pembeli ekip ligin ilk maçında deplasmanda Akşehirspor ile 1 – 1 berabere kalarak lige bir puanla başlangıç yaptı. Ispartaspor ligin ikinci yarısında kendi sahasında oynadığı MAKÜspor’u 3 – 2 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Yeşil – Pembeliler ligin üçüncü haftasında ise Kestelspor’a 2 – 0 yenilmekten kurtulamadı. Ligin dördüncü haftasında kendi sahasında karşılaştıkları Yatağanspor’u 2 – 1’le geçen Ispartaspor ligin beşinci haftasında deplasmanda karşılaştıkları Karaman Belediyespor’a 3 – 2 mağlup oldu.
TARIK SÖYLEYİCİ İLE YOLLAR AYRILDI
Ispartaspor’da Karaman Belediyespor maçının ardından ve Ekim ayının son haftasında karşılıklı anlaşma ile yollar ayrıldı ve takım o hafta Yardımcı Antrenör Turgut Kul’a emanet edildi. Kul da, ligin altıncı haftasında deplasmanda oynanan Denizli Sarayköyspor maçında takımın başında çıktı ve takım o maçtan 1 – 1 beraberlikle ayrıldı.
ISPARTASPOR’DA DOBİ
HASAN DÖNEMİ BAŞLADI
Ispartaspor’da bir haftalık aranın ardından Teknik Direktörlüğe iki sezon önce de takımı çalıştıran Trabzonspor’un eski futbolcusu Hasan Şengün, namıdeğer Dobi Hasan getirildi. Hasan Şengün, ilk 3 Kasım tarihinde Isparta’da oynanan Konya Ereğlispor maçında takımın başında sahaya çıktı.
7 MAÇTA 6 GALİBİYET
VE 1 BERABERLİK ALDI
Yeşil – Pembeli ekip, Teknik Direktör Hasan Şengün yönetiminde çıktığı ilk yarıda geriye kalan 7 maçın 6’sından galibiyetle ve 1’inden de beraberlikle ayrılarak toplam 19 puan toplayarak ligi üçüncü sırada bitirmeyi başardı. Teknik adam Şengün, sadece Manavgat Belediyespor ile deplasmanda 2 – 2 berabere kaldı. Diğer tüm maçları ise kazanmayı başardı.
Tecrübeli Teknik Direktör böylece aldığı sonuçlarla ligin ilk yarısında başarılı bir grafik çizdi. Bu başarıyı ikinci yarıda da sürdürmesi bekleniyor.
Buna göre; Ispartaspor’un Teknik Direktör Hasan Şengün yönetiminde çıktığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle;
Ispartaspor – Konya Ereğlispor: 3 – 1
Bucak Belediye Oğuzhanspor – Ispartaspor: 0 – 2
Ispartaspor – Kepez Belediyespor: 3 – 0
Manavgat Belediyespor – Ispartaspor: 2 – 2
Ispartaspor – Ortaca Belediyespor: 2 - 1
Sarayönü Belediyespor – Ispartaspor: 1 - 4
Ispartaspor – Çal Belediyespor: 2 – 0 
 
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °