Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

İşte Ispartaspor'un Şampiyonluk Coşkusu…

İşte Ispartaspor'un Şampiyonluk Coşkusu…

SPOR 25.05.2021 16:26:00 0
İşte 
Ispartaspor
Ispartapor'un 3. Lig Play – Off Final maçında Bursa Yıldırımspor'u penaltı atışları sonunda 5 – 2 yenmesiyle 3. Ligde şampiyon olarak 2. Lig'e çıkmayı garantilemesi hem maçın oynandığı stadyumda hem şehirde coşkuyla kutlandı.
 
Geçen yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL)’dan 3. Profesyonel ligine yükselen ve 2020 – 2021 Futbol sezonunu da şampiyonlukla tamamlayan Ispartaspor’un yönetimi, futbolcuları ve taraftarları şampiyonluğu coşkuyla kutladı.
SON PENALTININ GOL OLDUĞU
ANDA SAHA KARIŞTI
3. Lig Play – Off Final maçında Bursa Yıldırımspor takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, normal süresi ve uzatmaları 1 – 1 sona eren karşılaşmada penaltı atışlarıyla sahadan 5 - 2’lik galibiyetle ayrılarak zoru başararak ve büyük bir zafere imza atarak 2. Lige yükseldi. Yeşil – Pembeli ekip sahada zaferin coşkusunu yaşadıktan sonra 3. Ligin Şampiyonluk Kupasını da törenle aldı. Yeşil – Pembeli futbolcuların son penaltıyı gole çevirdiği saniye teknik heyet ve yöneticiler sahaya girerek futbolcularla kucaklaştı. Futbolcular da tribünlerdeki taraftarlara koşarak coşkuyu onlarla paylaştı.  
HEM STADYUMDA HEM
ŞEHİRDE COŞKULU KUTLAMA
21 yıllık özlemin ardından 2. Lig’e çıkma başarısı gösteren Ispartapor’un Bursa Yıldırımspor’u 5 – 2 yendiği karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Eskişehir Yeni Stadyum’da olduğu gibi Isparta şehir merkezinde Cumhuriyet Meydanı’nı ve Kaymakkapı Meydanını doldurmaya başlayan Ispartalılar şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Bir yandan tezahüratlarda bulunup bir yandan şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar meşaleler ve konvoylarla Isparta sokaklarını inletti.
İŞTE ISPARTASPOR’UN ŞAMPİYONLUK
COŞKUSUNDAN GÖRÜNTÜLER


















 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °