Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

İşte Ispartaspor’un Yeni Sezon Formaları

İşte Ispartaspor’un Yeni Sezon Formaları

ISPARTA 25.08.2022 19:02:00 0
İşte Ispartaspor’un
Yeni Sezon
Formaları
Bu hafta sonu başlayacak olan 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor’un yeni sezonda giyeceği formalar belli oldu. Yeşil – Pembeli ekibin yeni sezon formaları büyük beğeni toplarken, göğüs reklamı olarak ise Belediyenin Şirketi olan ‘ISBAŞ’ yer alacak.
 
TAKIMIN YENİ SEZONDA GİYECEĞİ
FORMALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI
İlk defa geçtiğimiz günlerde Isparta’da Karamanspor ile yapılan hazırlık maçında yeni formasıyla sahaya çıkan Yeşil – Pembeli ekipte; kaleci formasıyla birlikte beş ayrı forma alternatifi var. Sahaya üstü pembe renkli forma altı yeşil şort versiyonlu forma ile çıkacak olan Ispartaspor’da diğer alternatif formalar ise Yeşil üzerine pembe çizgili forma ve siyah zemin üzerine yeşil – pembe çizgili forma ve siyah şort şeklinde olurken, Kaleci forması ise 1 Numaralı Mavi ve Turuncu renklerden oluşuyor. 
GÖĞÜS REKLAMI ISBAŞ
Yeşil – Pembeli takımın 2022 – 2023 Futbol sezonunda giyeceği yeni formalarda ayrıca forma göğüs reklamı ise geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Ispartaspor’a büyük destek veren Belediye’nin şirketi olan ISBAŞ olduğu göze çarparken, sırt ve kol reklamının da hangi firmanın yer alacağı henüz belli değil. Ispartaspor’un üç alternatif formasından ikisi çubuklu forma olacak.
ISPARTASPOR STOR’DA
SATIŞAN SUNULACAK
Öte yandan; Ispartaspor’un yeni formalarının Yeşil – Pembeli taraftarlar için kulübe gelir kaynağı sağlamak adına bu haftadan itibaren Atatürk Stadyumunun girişindeki Ispartaspor Stor Mağazasında da satışa sunulması bekleniyor.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °